2777
2789

چون هرجایی نمیرم مهمونی عجیب غریبم نرفتم تاحالا

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

زنداییم شام دعوت کرده بود 

رفتیم 

سفره داد باز کنم 

سفره رو از مهمونی قبل پاک نکرده تا زده بود 

هر لا از سفره رو که باز میکردی 

نون و خوراکی کپک. زده میریخت 

سفره رو عوض نکرد 

رو همون غذا داد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارو پاگشا کردن جز ما آدمای دیگه هم دعوت بودن اومدیم راه بیفتیم دزدگیر ماشینمون خراب شد دیگه در باز نمیشد به زحمت درست کردیم تا رسیدیم ساعت هشت بود دیدیم سفره انداختن شام میخورن😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چه میکنن زن داییاااا

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

رفتم خونه دوستم واسه عصرونه بعد ک میخواستم بیام مامانش اصرار و التماس ک واسه شام بمون حتی دوستم گوشیمو برداشته بود نمیزاشت زنگ بزنم ب بابام بیاد دنبالم من واسه اولین بار رفته بودم خونشون دیگه شام موندم 

حالا چی بهم داده باشن خوبه؟

ماکارونی که از ظهر مونده بود😐من کلا از ماکارونی متنفرم چیه یه تپه نشاسته فک کن هم کن بود هم سرد هم مزه مونده میداد جوری بود ک خودشون نخوودن منم دو قاشق خوردم ابجیم که اصلااااا نخورد

شد دفعه اخرم که رفتن خونشون

یهسری رفتیم خونه یکی از اقواممون ناهار خودش دعوت کرد.سفره رو آورد باز کرد من از غذاهایی که سر سفره دیدم هنگ کردم.غذاهای رنگارنگ و از هر کدوم یه مقدار کم.اولین قاشق رو که خوردم فهمیدم غذای موندست گرم کرده و چند روزی هر کدوم تو یخچالش بوده.از مزش متوجه شدم کهنس.خیلی بهمون برخورد

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

یهسری رفتیم خونه یکی از اقواممون ناهار خودش دعوت کرد.سفره رو آورد باز کرد من از غذاهایی که سر سفره د ...

مروری بر رویدادهای هفته بود

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آهان یادم اومد اینم بگم،رفتم خونه یکی از دوستام یه دختر کوچیک داشت منو به صرف عصرونه دعوت کرد رفتم آش و حلوا پخته بود و میوه هم شست آورد خوردیم بعد دخترش دسشویی کرد تو مای بیبیش.مای بیبی بچه رو جلو من دراورد گذاشت وسط پذیرایی بعدم بچه رو برداشت برد تو سینک شست.من فکم چسبیده بود زمین.گفتم چرا تو دسشویی نمیشوریش؟گفت ول کن بابا بیکاریا؟سینک به این راحتیو ول کنم ببرم دسشویی بشورمش؟همیشه اینجا میشورم.

اون لحظه دلم میخواست بابت اونهمه پذیرایی که با رعایت اصول بهداشتی ازم کرده بمیرم😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

مروری بر رویدادهای هفته بود

آره🤣🤣🤣

فکر کن چند قاشق ماکارونی،دو تا کتلت،دوقاشق قرمه سبزی،یه دونه رون مرغ.والا راضی نبودیم چند جور درست کنه همون یه مورد کافی بود🤣🤣 بعدم پاشد یه نیمرو هم درست کرد گذاشت وسط سفره شد نمایشگاه غذا🤣