2777
2789

مشکل از برادرشوهرم بوده که تمام بحث و دعواهاشو برای خانوادش تعریف کرده از اول. 

بحث و دعوا تو همه زندگیا هست به هرحال. 

ولی آتو دست مادرشوهرم داده و اون هم مدام میشینه به جاری و خانوادش توهین میکنه.

همیشه هم میگه این دختر برای بچه من کم بود، در حالی که بنظرم از نظر ظاهری و شغلی و درآمدی جاریم خیلی از اینا سرتره. 

بچه هم دارن و باز ول‌کن این حرفا نیست. 

شاید پشت سر منم همینطور صحبت میکنه نمیدونم. 

من تا حالا به روی خودم نیاوردم. 

شما بودین چیزی میگفتین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سعی میکنم از طرف دفاع کنم

همین که میگی تو هر خانواده ای دعوا هست خیلی خوبه

با میگم ما جای اونا نیستیم

یا میگم خدا عاقبت همه رو ختم بخیر کنه ان شاالله 

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

فقط سکوووت

حرفت و کجا شنیدی؟اونجا که حرف بقیه رو شنیدی

من برادرشوهرم فوت شده خانواده شوهرم با جاریم سر ارث و میراث درگیرن مادرشوهرم انقدر دری‌وری پشتش میگه منم فقط سکوووت درصورتیکه جاریم از اینا بهتره....

من که مجردم. ولی اگه توی همچین موقعیتی بودم، یه گوشمو در میکردم و یه گوشمو دروازه. 

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

سکوت 

گاهی هم یه تعریف ازش بکن 

کلا بذار حس کنن خوشت نمیاد جلوتر غیبت کسی رو بکنن

من الان تمام قوم شوهرم می‌دونن من اهل غیبت نیستم برای همین پیش من غیبت کسی رو نمیکنن