2777
2789
عنوان

ینی چی که مدارس تعطیل میشه و مجازی اموزش میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4815 بازدید | 132 پست

خوشبحال معلما میشه معلم دخترم پارسال که مجازی میشد با صدای خوابالود ویس میداد مثلا درس بده😂😂بخودش زحمت نمیداد ی آبی به صورتش بزنه سرحال درس بده زیر پتو حقوق میگرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره به خدا فقط جمعه ها تعطیل بودیم

🥲🥲 الانم هر روز به یه دلیل تعطیل

خدایا خودت درست کن این مملکتو 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یکی از دلایلم برای ثبت نام غیر انتفاعی همین افغانی ها بودن که دارن میرن و مدراس هم تعطیل میشه و من ...

عزیزم کامل درکت میکنم دلت میخواد بهترین مدرسه باشه بچه...

منم دخترم امسال به انید خدا میره کلاس سوم

اول و دوم تو مدرسه دولتی و معمولی خوند

خداروشکر که همه نمره هاشم خیلی خوب گرفت خودمم پا به پاش بودم...

شما بهترین مدرسه هم که بنویسی باز خودت باید پا به مای بچه باشی...به نظرم ۷۰ میلیون تو ابن وضع گرونی واقعا پول اضافی هدر دادنه...اونم وقتی مشخص نیست که اصلا ندارس باز یا نه...

اگر‌مجازی باشا واقعا نوع مدرسه فرقی نمیکنه مسئولیت بیشتر درسی به عهده مادر هست...

به نظرم اگر میبینی سختته واقعا نه به خودت نه همسرت فشار نیار...بچه انشاله بخواد بخونه تو هر مدرسه ای میتونه...اگرم ادم داشته باشه بنویسه که چه بهتر مدرسه غیر انتفاعی ولی وقتی نیست....سخت نگیر

خوشبحال معلما میشه معلم دخترم پارسال که مجازی میشد با صدای خوابالود ویس میداد مثلا درس بده😂😂بخودش ...

معلما هم اکثرا دوس دارن برن سرکلاس درس بدن باور کن 

تو گوشی سختیش بیشتره 

بعدشم مدرسه فضاش خیلی بهتره 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼