2777
2789
عنوان

ینی چی که مدارس تعطیل میشه و مجازی اموزش میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4812 بازدید | 132 پست
عزیزم کامل درکت میکنم دلت میخواد بهترین مدرسه باشه بچه...منم دخترم امسال به انید خدا میره کلاس سوماو ...

من دو دلم بودم برای ثبت نام غیر انتفاعی 

ولیکن  خیلی از مدیر مدرسه سوال کردم شهریه امسال چقدر هست  هربار میگفت مرداد شهریور مشخص میشه 

فکرمیکنم شگردشونه  عمدا به من نمیگفت تا مدارس دولتی پرشه و من مجبورا حتی اگر نخوامم غیر انتفاعی ثبت نام کنم .

امیدوارم که تعطیل نباشه  

چون پولم هدر میده 

تواین شرایط خودمون بیشتر به پول نیاز داریم .

داروهامو نخریدم و ده روزی میشه که  رفتم لباس فرم گرفتم 🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو دلم بودم برای ثبت نام غیر انتفاعی ولیکن خیلی از مدیر مدرسه سوال کردم شهریه امسال چقدر هست هر ...

عزیزم غیر اتتفاعی کار خاصی نمیکنه برای بچه اونم تو ابتدایی😏😏😏

من تصمیم دارم دخترمو انشاله سه سال یا ۲ سال اخر بزارم مدرسه عالی...انشاله تا اون موقع دستم باز شده باشه...

واقعا ابتدایی چیز خاصی نیست که بخوای ۷۰ میلیون پول بدی...ببین نمیخوام ته دلتو خالی کنم یا حست بد بشه ولی واقعا به چه دلیل اینکارو کردی...داروهای خودتو که واجب نخریدی دادی به مدرسه که اونم رو هواست تو این شرایط کشور...

بچه به مادر بیشتر احتیاج داره تا مدرسه غیر انتفاعی...

اگر‌راه داره برو پس‌بگیر‌یه مدرسه عادی ثبت نام کن یا حتی اگر‌نتونستی امسال رو کاری کنی حداقل سال دیگه دولتی ثبت نام کن که دلت نسوزه...

ببین من بچم درسش عالی خداروشکر پارسال ۴۰ تا دانش اموز تو کلاسشون بود که بیشترشون افغانی هم بودم خداروشکر از ۴۰ نفر امسال شدن ۳۰ نفر...افغانیا رفتن...من خودم وقت گذاشتم برای بچه ...واقعا ابتدایی اینجور مادر درگیر‌بیشتر تا معلم و...

به خودت برس بیشتر از هر چیزی...

من دو دلم بودم برای ثبت نام غیر انتفاعی ولیکن خیلی از مدیر مدرسه سوال کردم شهریه امسال چقدر هست هر ...

اینم بگم خودت استعداد یابی کن بچه رو...مثلا من فهمیدم دخترم شدیدا نقاشی علاقه داره و نقاشیش خوبه...خوب این استعدادش رو سعی میکنم شکوفا کنم.. یا به استخر عداقه داره خوب میفرستمش اموزش شنا به جای اینکه با تقلید از دوستاش که مثلا همه فرستادن اسکیت بیخودی نمیفرستم اسکیت که فقط رقابت کنم با بقیه...ببین بچه چی علاقه داره...مثلا میدونم پسرم شدیدا به ورزش فوتبال علاقه داره ۷ سالش بشه میفرستمش مدرسه فوتبال..

سعی کن ببینی بچه چی میخواد...الکی کلاسای مختلف ننویس که ثمری هم نداشته باشه...

خودت استعداد بچه رو پیدا کن...