2777
2789
عنوان

چقد بعضیا کثیف ان

290 بازدید | 22 پست

من بتازگی با یکی از دوستای خیلی خیلی نزدیکم ک توی چندتا تاپیک قبلی کامل توضی دادم قطع ارتباط کردم

هرچند ک بیشتر یه قهر بود ک نهایتا باید میومد عذرخواهی میکرد ولی خودش با اینکه مقصر بود زد از همه جا شماره پاک کرد و انفالو و ریمو و ..

میگم نزدیک ینی خیلیی نزدیکا ینی کلی راز داشتیم پیش هم..رازای خییییلی شخصی

الانم بگم اصلا توجه نمیکنم ب کامنتایی ک میگن تقصیر خودته نباید راز میگفتی فلان

چون میدونم همه کسایی رو دارن ک انقد صمیمی باشن

پس مقصر نیستم فقط ادم مقابل تو زرد در امد از اب

بگم چرا کثیفه حالا

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چونکه خیییلی ادای مهربونا و خوبارو درمیاورد ولی کافی بود بهش بگی بیا اتاق ما بشین ( ما تو خوابگا زندگی میکردیم باهم ..اون ی اتاق دیگه بود ولی )

انقدد ناز میکرد

یا مثلا خودش پیشنهاد میداد بریم فلان جا‌. همه موافقت میکردیم..بعد میخواستی اماده بشی میزد زیرش

پیشنهاد بقیه که هییچوقت قبول نبود از سمتش ..چون کلا انگار عادت داشت ب مخالفت 

ی دوستی داشت ک خوابگاهی نبود

برای اینکه راحت باشن هر سری میووردش اتاق ما چون هم اتاقیمم همکلاسشون بود

خلاصه اتاق ما شده بود کاروانسرا برا این دختری ک خوابگاهی نبود... ولی حتی یبار هم نمیرف اتاق همون دوستم ک کات کردم باهاش الان

شاید خودت کثیفی که همش انتظار داشتی اون ازت معذرت خواهی کنه

عه نمیدونستم اکانت نینی سایت داری😂😂😂

شاید خودت کثیفی که همش انتظار داشتی اون ازت معذرت خواهی کنه

چرا مثل اون خانوم جلسه ایه تایپ می‌کنی ؟ 

دیر اومدی نخواه زود برو 

شما اجازه بده بذار تایپ کنه بگه چی شده بعد همگی با هم قضاوتش میکنیم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

یبار ی پسره تهدیدش میکنه 

این تا حد مرگ میره اما ب ما نمیگه فقط ب یکیمون میگه ک زیادم باهاش صمیمی نبوده

و تا یمدت بخاطر حال بدش تو قیافه بود و ما نمیدونستیم چشه

واسه بهتر کردن حالش گفتیم بیا بریم بیرون ..بردیمش

اونجا عمدا اروم میومد ک عقب بمونه و من دور بشم تا یواشکی با اون دختره صحبت کنه راجع به قضیه ای ک داشت

بعد من گم میشدم( اخه شهر غریب و بزرگ بود خوابگاهمون و ی بازار افتضاحی بود) مجبوری رفته بودیم فقط یخاطر این دختر

بعد هی گمشون میکردم تو اون اوضاع 

هی زنگ میزدم

یا جواب نمیدادن یا دیر میدادن خلاصه اوضاعی بود

بعد ک رسیدم بهشون باز هی اینکارو کردن ک عقب بمونن ادامه بدن ..هی با اشاره اینا حرف میزدن..اینم بگم دختری ک گرفته بودش ب درد و دل درواقع دوست قدیمی و هم اتاقی جون جونیم بود..

خلاصه بهشون گفتم چرا دور میشید اینطوری گمتون میکنم

گفتن جا نیس میبینی دیگه 

باید دوتا دوتا بریم

حالا کلا س نفر بودیم خب