2777
2789

هر کدوم برای خودت راحت زودتر میتونی یاد بگیری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کدوم برای خودت راحت زودتر میتونی یاد بگیری

نقاشیم خوبه البته رو پارچه زیاد خوشم نمیاد دلم میخواد رو بوم و اینا بکشم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
گلدوزی خیلی راحته نقاشی یکم قلق بیشتر داره اگه نقاشیت و خلاقیتت خوبه راحته براتترکیبی هم جالب میشه

اره خودم نقاشیم عالیه اما رو‌پارچه خیلی دوست ندارم دلم میخواد رو بوم و دیوارکوب و اینا بکشم میگم وقتی چاپ رو‌پارچه هست چه کاریه بخوای سه ساعت نقاشی کنی تازه به تمیزی چاپم ‌نمیرسه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نقاشیم خوبه البته رو پارچه زیاد خوشم نمیاد دلم میخواد رو بوم و اینا بکشم

رو بوم بکش حتما خوب بلدی اینو میگی بکش نهایتش چندماه بعد ببر گالری نقاشی ها بفروش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

رو بوم بکش حتما خوب بلدی اینو میگی بکش نهایتش چندماه بعد ببر گالری نقاشی ها بفروش

کجا میخرن از من حتما اشنا دارن 😔

کجا میخرن از من حتما اشنا دارن 😔

نه بگرد تو گالری شهرتون مگه میشه نداشته باشه دوسه تا شدن ببر بزار ببینن خوششون اومد باز میگن نقاشی کن بیار 

نه بگرد تو گالری شهرتون مگه میشه نداشته باشه دوسه تا شدن ببر بزار ببینن خوششون اومد باز میگن نقاشی ک ...

باشه