2777
2789
عنوان

شب ها آرایش میکنید براشوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 52 پست
اوایل اره ولی الان موقع رابطه بیشتر اونم نه همیشه که عادت کنه هم لباس و هم ارایشدوست دارم قشنگ بگردم ...

چرا نمیتونی بپوشی

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم موهام بلنده تا زیر باسنمه اما میبافم لباس خواب شیک آرایش ملایم بعضی وقتها خفن😅

عالیه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
چرا نمیتونی بپوشی

منظورم لباس تو خونه ایه.جنس هایی که پلاستیک دارن نمیتونم بپوشم بیشتر نخی و نخ پنبه س

ایناهم بعد یه مدت وا میرن منم عادت دادم یه ساعتم پوشیده باشم و احساس کنم بو عرق گرفتم عوض میکنم سریع 

عزیزم از شیدینگ راضی هستی؟کجا انجام دادی؟چند وقته؟درد داشت؟هزینه ش چقدر شد؟

سه تومن شد خیلییییییی راضیم درد داشت ولی خیلی کم 

من دور لبم کبودی داشت کامل برطرف شد.لبم یه رنگ خیلی ملایه گرفته که به صورتم روح داده 

سه تومن شد خیلییییییی راضیم درد داشت ولی خیلی کم من دور لبم کبودی داشت کامل برطرف شد.لبم یه رنگ خیلی ...

خیلی دوست دارم برم انجام بدم از دردش میترسم  و اینک۶ کلا بدنم خیلی حساسه سریع واکنش نشون میده

مراقبتاش چجوریه؟هم قبل  هم بعدش

خیلی دوست دارم برم انجام بدم از دردش میترسم و اینک۶ کلا بدنم خیلی حساسه سریع واکنش نشون میدهمراقبتا ...

از دو روز قبلش باید قرص تبخال بخوری تا سه روز بعد

تا چار روز هم حموم نری. آب هم نباید بخوره. به من گفت تا دو ساعت با وازلین لبم داعم ماساژ دادم  و از فرداش روزی یه بار وازلین بزنم همین. اصلا دردش اونقدر نیست بی حسی قوی میزنن

از دو روز قبلش باید قرص تبخال بخوری تا سه روز بعدتا چار روز هم حموم نری. آب هم نباید بخوره. به من گف ...

ممنون بایت توضیح 

ولی اینجاش خیلی سخته ۴روز حموم چجوری اخه ادم دیوونه میشه🫠اونم تو تابستون

ممنون بایت توضیح ولی اینجاش خیلی سخته ۴روز حموم چجوری اخه ادم دیوونه میشه🫠اونم تو تابستون

اره اینش خیلی بد. من اردیبهشت رفته بودم گرم نبود. روز اول پریودیم انجام دادم سر سه روزم رفتم حموم چار روز نموندم 

اره اینش خیلی بد. من اردیبهشت رفته بودم گرم نبود. روز اول پریودیم انجام دادم سر سه روزم رفتم حموم چا ...

من پریودم خیلی سخته نمیشه اون روز انجام بدم حالم بدتر میشه باید بزارم پاییز یا زمستون انجام بدم که راحت تر باشه و اخرای پریود هم خوبه باز میشه تحمل کرد