2777
2789
عنوان

شب ها آرایش میکنید براشوهرا

741 بازدید | 52 پست

خودم بعضی وقت ها شوهرم خیلی ذوق می‌کنه 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه افرین. بلاخره تنوع هم خوبه ادم لذت میبره خودشم 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من ارایش میکنم نزدیکم نمیشه میگ بو میدی🤭🤣

وای ، اون نه بر عکس

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

من تو خونه فقط رژ میزنم ولی موهامو حالت میدم لباس های سوسکی میپوشم😁

عالیه لباس سوسکی میشه عکس بدی کدوما هستن

اره خوبه افرین. بلاخره تنوع هم خوبه ادم لذت میبره خودشم

آره اونم و لذتی😅

عالیه لباس سوسکی میشه عکس بدی کدوما هستن

دیگه چ عکسی😐😂

تاپ‌ شلوارک و نمیدونم‌ دامن‌کوتاه و تاپ 

یا لباس خواب 

روزایی که قهر باشم‌ تیشرت و شلوار 🤙😂

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝