2777
2789
عنوان

چطوری زندگیمو از نو بسازم

147 بازدید | 18 پست

سلام 16 سالمه من مامانم همش میگی خیلی دختر بدی شدی  اینجوری نبودی تو همه رو نصیحت میکردی حالا اینجوری شدی چکارت کنم اخه چند ماه پیش گول خوردم و ت ج ا وز بهم شده نپرسید چجوری و قضاوت نکنید منم مثل خواهرتون یا دخترتون بخدا من میرم باشگاه بعدم خونه اگه شد توی هفته 2روز میرم بیرون  ورزشمو میکنم کتاب زبان ترکی هم گرفتم اونم میخام یادبگیرم ولی همش میگه تو دختر بدی هستی  به همه میگه چکار کنم خودمو تصحیح کنم خودم حالم از خودم بهم میخوره فکر میکنم دی ای دنیا مال من نیس کسی دوستم نداره هیچ ارزشی ندارم برا کسی 

سلام دختر. مادرت خبر داره از جریان؟؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی یه مسیر ادامه داره نمیشه بگی از نو بسازی چون گذشته بالاخره هست حالا درس یا تجربه یا هر چیزی ولی از اونجایی که سنی نداری من میگم برنامه ریزی کن هدف گذاری کن رو زمینه های تحصیلی حرفه ای سلامت جسم و روان و اینها هنوز خیلی زوده تا ۱۸ یا ۲۰ وقت داری خودت رو کشف کنی 

اول از همه متاسفم بابت اتفاقی که برات افتاده اگر می‌تونی حتما برو پیش مشاور اگه نمی‌تونی از یوتیوب یا هر منبع مناسب دیگه ای در موردش سرچ و تحقیق کن و سعی کن با خودت کنار بیای

در مورد صحبت های مامانت

راستش من سن تو بودم قسم می‌خوردم ۱۸ سالگی از خونه می‌زنم بیرون

من و تو آخرین نوجوان هایی نیستیم که ما خانواده هامون دچار تنش شدیم

سعی کن با حفظ احترام، سرت به کار خودت باشه و بهتر شدن این رابطه رو به زمان بسپاری 

با اجازه استارتر 

بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱۰۰ تومن به دعوت کننده و ۱۰۰ تومن به دعوت شونده پول میده 

یعنی یه خانواده ۵ نفری میتونه ۱ میلیون جایزه بگیره 

اگه بلو ندارید و میخواید واردشید 

برای اینکه اولین ۱۰۰ تومن رو بگیرید باید کد دعوت بزنید 

این کد دعوت منه:

MV 732Y

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

عزیزم دیگه اتفاقی بوده که بالاخره گذشته باید درسشو بگیری و عبرت بشه برات به هیچکسی اعتماد نکنید و مراقب خودت باشی خیلیم باید مراقب خودت باشی و دیگه اصلا گول نخوری

کار خوبی می‌کنی باشگاه مرتب برو حتما کلاس زبان هم برو 

در کنارش به برنامه بریز درس بخون برای کنکور و مدرسه ات‌ تا بتونی رشته خوب و دانشگاهی خوب قبول بشی و اصلا به گذشته فکر نکن،

گذشته هیچ قدرتی نداره‌

از تو بدتر هم هست بعضیا با یه بچه جدا میشن از تو می‌سازند تو که خودت بچه ای اصلا گذشته تو ضعف او نیست به مادرت بگو بره تراپی اگر نمیتونه گذشته تورو بپذیرد اون دیگه مشکل خودشه شما فقط مراقب خودتی اش و دیگه خواستی اشه تکرار نشه اعتماد نکن فقط به فکر پیشرفت تحصیلی و ایندت‌ باش

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
اره میدونه

پس به مادرت حتما صحبت کن و برید پیش تراپیست. بگه با گفتن مداوم مادرت زملن به عقب بر نمیگرده.. رفتی شکاست؟؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو