2777
2789
عنوان

زود بیاین بگیدکیا مثل من هستن

48 بازدید | 3 پست

من تو این دنیا فقط ی مادر و ی برادر دارم....

تا 6 سالگیم پدرم داشتم بعد فوت پدرم بنا به دلایلی با خانواده بابا کات کردیم...

خانواده مامانمم کلا فوق فوق سالی یبار برن خونه هم و شاید چن سال یبار...مثلا 10 ساله خونه ی داییم نرفتیم چون دعوت نکرده(هیچ کس نرفته...کلا بدون دعوت خونه هم نمیرن)

مامانم 50 و خورده ای سالش هست.

گاهی فک میکنم زبونم لال مامانم فوت کنه زبونم لال چه غلطی کنم...

انقدر میشینم گریه میکنم.

من بخاطر کنکور دیگه سرکار نرفتم حدودا 20 تا 25 تومن درآمدم بود...کادر درمان بودم.

بعد از استرس کنکور خراب کرده بودم مامانم دیروز گریه کرد...البته یواشکی 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

الانم ی نیم ساعتی میشد داشتم گریه میکردم و همش حضرت زینب به بی مادری هاش قسم میدادم...

میگفتم از خدا برام امان نامه بگیره...از خدا برا مادرم عمر 100 ساله بگیره

من خیلی اشک مامانم سر درسم درآوردم فرصت بده بخندومش

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

گاهی موقع ها اینجور میشم مخصوصا این 1 سال اخیر...

خیلی حس بدی هست

همش میگم موفق بشم ولی مامانم نباشه زبونم لال چه فایده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها تاحالا از این موضوع دلگیر شدین تا حالا به ذهنتون اومده؟