2777
2789
عنوان

من از کارمندی متنفرم

314 بازدید | 16 پست

بهداشت عمومی میخونم که باهاش بتونم نهایتا یه کارمند بشم تو مرکز بهداشت اصلا دوستش ندادم دلم یه شغل میخواد که توس تنوع باشه علمم بالا بره مثل پرستاری از کارهای روتین و حوصله سربر بیزارم امروز رفتیم واسه تغییر رشته سوال کنیم مامانم باهام اومد منو مثل چی پشیمون کرد ای کاش نمیومد هی کادر درمان خوب نیست و شیفت شب داره و ادم فرز میخواد  و..... کلی غرغر زد انگار کارم همین الان جور شده دارم میرم:/ 

بخدا من واسه این رشته ساخته نشدم از بچگی از محیط اداره و کارای اداری سیستمی تنفر داشتم من عشق علوم پزشکی و کشف بیماری هام تو این رشته هرروزم جهنمه دارم هلاک میشم مامانم با رشته های درمان علی الخصوص پرستاری مخالفه میگه واسه دختر بدترینه حالا از شانسم اینو پارسال آزاد آوردم الان بخوام تغییر رشته بدم کلی شهریه داره نمیدونم چطور راضیشون کنم ترمی فلان قدر شهریه رشته ای رو بدن که باهاش مخالف ان من تو بهداشت هرروز انقدر غصه میخورم که تا سه سال دیگه قطعا ام اس میگیرم

شهریه هم خیلی واسمون زیاده بابام فرهنگی بازنشسته اس بزور تا سر برج میرسونیم همینجوریشم داداشمم دبیرستانیه 

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا سخته شیفت. کشف بیماری ها اینجا نیست . اینجا ایرانه. حتی نمیشه چیزی کشف کرد. چون سرمایه زیادی می ...

رشته خودم آینده  هم نداره پرستیژشم صفره

رشته خودم آینده هم نداره پرستیژشم صفره

کی گفته پرستیژش صفره 

رشته ی به این خوبی 

با رشتت آشتی کن عزیزدلم چون واقعا رشته ی خوبی داری. محیط کاریشم ترتمیزه 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

اگر منو نخورن 

بگم که من زمان خودم درمورد پرستاری تحقیق کردم اصلا اونطور که فکر میکنی نیست ،واقعا رشته سخت و پر مشقت  درکنار محیطی بشدت ناراحت کننده گاهی و کثیف (از لحاظ بیماری)

شیفت سنگین ، و حقوق کم در برابر زحمتی که میکشن 

اصلا وقتی نمی‌مونه بخوان به علایق دیگشون برسن 

یه کارانه بهشون تعلق میگیره که گویا طبق صحبت خودشون هر چند ماه یکبار بهشون میدن 

حالا خود دانی 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

اگر منو نخورن بگم که من زمان خودم درمورد پرستاری تحقیق کردم اصلا اونطور که فکر میکنی نیست ،واقعا رشت ...

کارانه رو صد سال یبار میدن 

یهو مامان من اذر بازنشسته شد تازه اخرین کارانشو این ماه گرفت!

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

حقیقتا برای ازدواج هم کم پیش میاد یه آقا راغب باشه باهاشون ازدواج کنه غالبا همکاری خودشون پرستارا باهم ازدواج میکنن چون همو بهتر میتونن درک کنن

مردای مشاغل دیگه دوست دارن همسرشون اگر شاغل هم هستش یه بازه زمانی رو داشته باشه که کنارش وقت بگذرونه نه اینکه تا آقا از سرکار میاد خانم بره شیفت اصلا همو نبینن یا طرف از سرکار میاد که باهم مهمونی برن خانوم اینقدر خسته اس حوصله خودشم نداره و....و اینکه  در آینده شیفتهای سنگین باعث نشه کلا بچه اشو به سختی بزرگ کنه ، شغل مقدسی هستش اما خب برای یه دختر یکم موضوع آینده زندگی مشترکشم مهمه 

کی گفته پرستیژش صفره رشته ی به این خوبی با رشتت آشتی کن عزیزدلم چون واقعا رشته ی خوبی داری. محیط کار ...

رشته ام استخدامش کمه بعد طرح بیکارم جو دانشکده افسرده اس خیلی زده شدم

حقیقتا برای ازدواج هم کم پیش میاد یه آقا راغب باشه باهاشون ازدواج کنه غالبا همکاری خودشون پرستارا با ...

مامانم واسه همین مخالفه آخه ازدواج چه تحفه ایه که بخاطرش رشته ای رو بخونم که کار و پرستیژ نداره

مامانم واسه همین مخالفه آخه ازدواج چه تحفه ایه که بخاطرش رشته ای رو بخونم که کار و پرستیژ نداره

درمورد اینکه برای شغلت نگران باشی کاملا قابل درکه 

نمیتونی مجدد کنکور بدی یا چه میدونم گرایش ارشدی بگیری که احتمال شاغل شدنت زیاد باشه ؟

مامایی آزاد نمیاری ؟