2777
2789
عنوان

بزرگترین ضعف پسر و دختر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 111 پست

جمع بندی کلی این تاپیک=

کلا با موجودات بی منطق و پرخاشگر و احساسی و خودشیفته ای طرف هستیم!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

جمع بندی کلی این تاپیک=کلا با موجودات بی منطق و پرخاشگر و احساسی و خودشیفته ای طرف هستیم!

جمع بندی:

زن ها ازین لحاظ بی عقلن ک بچه رو ۹ ماه نگه می‌دارن ۲ سال شیر میدن و شوق جوونیش رو دارن بعد بچشون میشه مث این 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمع بندی:زن ها ازین لحاظ بی عقلن ک بچه رو ۹ ماه نگه می‌دارن ۲ سال شیر میدن و شوق جوونیش رو دارن بعد ...

زنها بر اساس منافع مشترک با شوهرشون این وظیفه را انجام میدهند! 

منت گذاشتن! عدم تشخیص فرق بین محبت و وظیفه را هم باید اضافه کنیم!

تجربه گرا.ندانم گرا.منطق گرا...هر درکی که انسانها از ساختار دنیا و زندگی دارند بر اساس تجربه ی هست که بدست آوردند.نه بیشتر!

کنترل ذهن یک دختر برای من از اب خوردن هم ساده تره!همین الان هم با ده نفرشون ارتباط دارم!میخواهی دو ک ...

شما که اینقدر با جنس زن مسئله داری بین این همه خانم دنبال چی هستی دقیقا؟! 

ولی انصافا اتحادتون خوبه اون هم برای تخریب جنس مخالف!

شما که اینقدر با جنس زن مسئله داری بین این همه خانم دنبال چی هستی دقیقا؟!

به خاطر یکی از شماها که جوگیر بوده و فکر میکرده ملکه زیبایی و عشق و احساسه!یک پسر  بچه دخل خودشو اورد!

پسرا! اخه یک دختر ارزشش را نداره به خاطرش زندگی ات را نابود کنی!

شماها هیچ درکی از احساس و عواطف ندارید!

شما مادی گرا هستید!

کمی سطح درکتون را بالا ببرید!

ارزش شما در حد یک لباسه ! باید هر دفه عوضش کنیم! 

زنها بر اساس منافع مشترک با شوهرشون این وظیفه را انجام میدهند! منت گذاشتن! عدم تشخیص فرق بین محبت و ...

این وظیفه نیست 

این لطف یک مادره ک خدا در وجودش قرار داده  و از احساسش نشات میگیره. مادر ب بچش محبت داره. نه وظیفه

ریختن اسپرم کاری نداره 

حمل کردن و زاییدن و شیر دادنه ک قدرت میخواد

و تو هرگز درکش نخواهی کرد

به خاطر یکی از شماها که جوگیر بوده و فکر میکرده ملکه زیبایی و عشق و احساسه!یک پسر بچه دخل خودشو اور ...

شما هم ک  و ن گرا هستید

چندتا دختر ب دست دوس پسراشون ب قتل رسیدن؟

یعنی اگه یکدونه دوست دختر واقعی هم داشته باشی!!!

بیا بهت ثابت کنم!

۱۶ و ۱۷ و ۲۰ و ۲۳ و..... کدوم را میخواهی بهت معرفی کنم?!

این وظیفه نیست این لطف یک مادره ک خدا در وجودش قرار داده و از احساسش نشات میگیره. مادر ب بچش محبت د ...

این خودخواهی ات را میرسونه!

به کارت افتخار نکن!

یک بدبختی دیگری را میاری توی این دنیایی بی رحم که بشه عصای دستت یا ابزار دستت!

شما هم ک و ن گرا هستیدچندتا دختر ب دست دوس پسراشون ب قتل رسیدن؟

من به عنوان یک پسر نوع نگارش و ادبیاتم را ببین!

اونوقت خودت به عنوان یک دختر  بالای ۵۰ سال سطح ادب و فرهنگت را ببین!

برای من اظهار فضل میکنند!

بیا بهت ثابت کنم!۱۶ و ۱۷ و ۲۰ و ۲۳ و..... کدوم را میخواهی بهت معرفی کنم?!

با پول میشه راحت افسار شما را در دست گرفت!