2777
2789

جلوگیری‌میکنیم الان

نمیخوام بدون‌اینکه‌بفهمه خودم خواستم باردار شدم

غرورم دیگه قبول نمیکنه بگم اوکی ام

داستانش مفصله

این بچه میخواست‌من‌ نمیخواستم 

خیلی هم‌میخواد

بیش از اندازه

ی تایم‌واقعا قرص خوردم که جلوگیری نکنیم و‌نمیکردیم

سره ی سری مسائل بدنم مجبور شدم قرصو قطع کنم نمیتونم یهو بیام بهشم بگم دوباره قرص میخورم راحت باش

خودش عاشق بچست

ولی‌نمیخوام‌ بهش بگم‌ که قبوله بیا بچه دار بشیم 

اینه داستان حالا واقعا راهکار بدید اگه میدونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که باور نکردم حرفتو. حس میکنم تو میخوای و اون نمیخواد بچه.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

خب چند تا راهکار 

وقتی قرص جلوگیری بخوری و یک سری داروها مثل انتی بیوتیک قرص کم اثر میشه 

دوم اگر سر وقت نخوری یا یادت بره باز اثر نداره 

کلا قرص تداخل زیاد داره که اثر نکنه

فعلا امضا ندارم

چی بگم 

خانواده ها خود خواسته با دل خوش بچه دار شدن نتوانستند بچه درست تربیت کنند اینکه شما اینطور میخوایی همسرت در موقعیت انجام شده قرار بدی وای بحال اون بچه 

چی بگم خانواده ها خود خواسته با دل خوش بچه دار شدن نتوانستند بچه درست تربیت کنند اینکه شما اینطور می ...

جفتشون بچه میخوان

خانم واسش افت داره بگه آره منم بچه می‌خوام ❕❗

چرا ؟ چون یه روزی مخالف بوده 🥴

دوز سم تاپیک زیادی بالا بود 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

جفتشون بچه میخوان خانم واسش افت داره بگه آره منم بچه می‌خوام ❕❗چرا ؟ چون یه روزی مخالف بوده 🥴دوز سم ...

قربونت من اینقدر بد تایپ کرده بود نفهمیدم باز اینکه بدتر 

مادر اینطور ، پدر اونطور وای بحال آرامش روانی اون بچه 

ان شا الله که اولا به بلوغ فکری برسند بعد بچه دار بشن