2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک کنین

132 بازدید | 17 پست

همش تقصیر منه .. نمیدونم چجوری ب حالت عادی برگردم اصن حالت عادیم یادم رفته . داشتم تو گوگل درباره اتم ها و اینجور چیزا سرچ میکردم اطلاعات میگرفتم ک یهو اصن رفتم تو فاز اینکه دنیا چجوری بوجود اومد .. یکسره تو مغزم سوال میپرسم دنیا چجوری بوجود اومد خدا چجوری بوجود اومد اونی ک خدا رو بوجود اورد چجوری ب وجود اومد ادما همه الکین زمان وجود نداره ..میرم بیرون حالم عوض شه بدتر میشه آسمونو میبینم تعجب میکنم یهو مغزم معلوم نیس کجا میره آب رو میبینم مغزم از کار می افته انگار .. هیچ جوره نمیتونم اروم شم فکر میکنم ادما الکین منم الکیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر میکنم تو حقیقت کائنات کشف کردی ما تو غفلت هستیم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

یه دفعه ینفر گفت فکر کردن به اینکه خدا چطور به وجود آمده گناه هست.نمیدونم درست گفت یا نه.بهش فکر نکن

من نمیتونم انگار افکارمو کنترل کنم اصن مغزم نمیدونم کجا میره یهو ب پوچی میرسه 

پیگیر‌ نشی‌ درست‌ میشی‌ دیگه‌ درباره‌ اینجور‌ چیزا‌ تحقیق‌ نکن

من تحقیق نمیکنم ولی هر چیزی ک دو رو برم میبینم میگم چقد عجیبه اینا چطور ساخته شدن 

اگه اینطور شه خودکشی میکنم

یه لحضه میشه درخواست دوستی بدی بهم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)