2777
2789

خداشاهده قوی ترین سم هارو امتحان کردیم 

سم پفکی از این گلوله ای ها خورد هیچیش نشد 

سیاه نور گذاشتیم روی پفک خورد هیچیش نشد 

یه سم قوی تر که ادم میکشه خارجی بود فروشش هم ممنوعه توی بازار گذاشتیم صرفا گیج شد باز گورشو معلوم نیس کجا گم کرده نیستش ولی گاهی صدای نحسش میاد 

چسب موش گذاشتیم پنیر و خیار و گردو هم وسطش اصلا سمتش نمیاد 

دوتا یا سه تان نکبتا بچشون و کشتیم والدینش هنوز زنده ان 🤦‍♀️

خیلیم باهوشههه 

کلی فضله ریخته توی اشپزخونه اصن اعصابم خورده🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مسیر رفت و امدش و هر جا که فکر میکنید چسب موش بزارید

گذاشتیم اصن سمتش نمیره 

نمیدونم شاید چون پنیر و با دست گذاشتیم نمیره 🤦‍♀️

دیگه فکرم جایی قد نمیده 

چندروزه درگیریم چون توی اشپزخونس بدتر اعصابم خورده 

عین چی هم میترسم 🤦‍♀️

گذاشتیم اصن سمتش نمیره نمیدونم شاید چون پنیر و با دست گذاشتیم نمیره 🤦‍♀️دیگه فکرم جایی قد نمیده چند ...

پنیر و اینا نزار 

بگرد لونه شو پیدا کن 

چسب یدونه هم نه 

چند تا 

تو مسیری که رفت و امد میکنه 

من همسرم میره با دست میگرش😂

اصن ما نمیبینیمش که بخواد شوهرم بکشتش🤦‍♀️

بچشم خودشو نشون داد وگرنه مامانش خیلی زرنگه هیچ خودشو نشون نمیداد 

ووییی فک کن رفته بوده توی سیرام کلی سیر خورده و اگه ماهم توی غذا از اون سیرا خورده باشیم انقدر اعصابم خورده بد گرفتار شدیم

پنیر و اینا نزار بگرد لونه شو پیدا کن چسب یدونه هم نه چند تا تو مسیری که رفت و امد میکنه

میده زیر کابینت ولی فاصله کابینتام تا زمین خیلی کمه چوب هم شوهرم زد بلکه بیاد بیرون یا خودشو نشون بده هیچ خبری نبود🤦‍♀️