2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شقاق اگر عمیق باشه زخم کامل  خوب نمیشه اما اگر سطحی باشه خوب میشه.اگر زخمت عمیقه از پماد دیلتیازم و هیدروکورتیزون استفاده کن و حتما رفع یبوست کن وگرنه پماد فایده نداره.کاری کن شکمت شل کار کنه (شربت ملین لاکسی ژل بخور) و پماد هم روزی دو بار از هر کدوم استفاده کن با فاصله البته

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
اگه زخم نباشه درد ابناهم هیچی فقط بیرون زدگی باشه اونو باید چیکار کرد؟؟

باید معاینه بشی چون زخم همراه با درده و ممکنه مشکل شما چیز دیگه ای باشه اگر قبلا زخم عمیق  داشتی  ممکنه اسکین تگ ایجاد کرده باشه شبیه یه زائده کوچک که در اصل همون چین مقعدی.حتما برو دکتر 

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!