2777
2789

با قربونی کردن رفع بشه یک مدت بود حس میکردم این قربونی کردم

امیدوارم برطرف بشه

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

آره هست و واقعیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی که طالع کامل می‌خوانیا طالع جزیی می‌خوان بر اساس علم حروف و رمل خصوصی پیام بدن

عزيزم حس ششم و فاءل طالع بيني و اين چيزا گناه و شركه. كسي خداي حي و حاضر رو ول نميكنه بره سراغ اينا. 

فقط خداست كه از احوالاتمون باخبره. 

حتي جنبه سرگرميش هم درست نيست. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

شما اجتهاد داری؟!

ندارم. ولي اون قدر اين مسائل واصح و روشنه كه نياز به اجتهاد نداره. و دوما از خودم درنميارم. پرس و جو كردم كه ميدونم. 

شرك كه فقط بت پرسي مثل دوران جاهليت كه نيست. شامل اينا هم ميشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ندارم. ولي اون قدر اين مسائل واصح و روشنه كه نياز به اجتهاد نداره. و دوما از خودم درنميارم. پرس و جو ...

اگر اجتهاد نداری

از رساله کدام مجتهد این موضوع رو داری میگی؟

سحر و جادو شرکت هست

ولی علم حروف رو شما بیان کن که شرکت هست و کدام مرجع تقلید گفته در رساله خودش که شرکت هست