2777
2789

اتاقم کمداش ریخته بهم لباسام رو زمین تمام لباسام جوری که لباس ندارم بپوشم لباسای بیرونم همشون نشسته طوری که لباس ندارم برم بیرون

حمام نرفتم اینا فقط ظاهره ذهنم بدتره ذهنم خستست

وضعیت درسام،کنکورم،خونوتدم،رفتارم،اخلاقم،طرز فکرم،لجبازیام و......

هیکلم که گند زدم توش

موهام که همشونو ریختم

پوستم که نابودش کردم

احساس میکنم بمیرم بهتره تا تغییر کنم

واقعا تغییر سخته وقتی ازت انتظار دارن درست رفتار کنی ولی اینقد تخت فشاری که نمیتونی بعدش توی ذهنشون یه آدم بی ادب و خنگ میمونی شایدم واقعا همینطوریم

دارم نابود میشم

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم کم شروع کن کارهایی که باید انجام بدی رو لیست کن اول باید اطرافت مرتب باشه و روحیه‌ات درست تا بتون ...

روحیه ندارممم مهم روحیست روحیه داشته باشم تمام کارامو میکنم

خب اگه افسردگی باعث ایناس برای درمانت قدم بردار 

هم دکتر رفتن کمک میکنه هم قدم برداشتن خودت 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

توی دنیا فقط مرگ چاره نداره نمی‌فهمم چرا اینطور هستی مشکل اصلی چیه واینکه مجردی یا نه

مجردم

اره ولی مشکلم اینه خیلی توی گذشتمم گذشته ای که خیلی دبم شکست و از احساس و اعتمادن سوءاستفاده شد

مسخره شدم هنوزم توی گذشتم 

اگه دوست داری درخواست دوستی بده باهم صحبت کنیم شاید حرفام به دردت بخوره منم خیلی سال پیش اینجوری بود ...

خوب شدی؟چیمار کردی خپبغ شدی

مجردماره ولی مشکلم اینه خیلی توی گذشتمم گذشته ای که خیلی دبم شکست و از احساس و اعتمادن سوءاستفاده شد ...

بیخیال قشنگ ترین باغچه رو هم ییل بزنی ی کرم توش هست ما همه تو گزشته مشکلات داشتیم و اشتباهات زیاد اعتماد های نابجا اما قرار نیست پای اونا بشینم ب خدا ایمان داشته باش آینده خیلی بهتر خاهدبود

بیخیال قشنگ ترین باغچه رو هم ییل بزنی ی کرم توش هست ما همه تو گزشته مشکلات داشتیم و اشتباهات زیاد اع ...

هر سری هم یه اشتباهی میکنم🤦🏻‍♀️

دیگه تکرار نکن با خدا عهد کن تا کمکت کنه

ولی تکرار کردم یه رفتار بد داشتم دوباره بخاطر اینکه جسارت نداشتم حرف بزنم🤦🏻‍♀️