2777
2789

اصن ربطی نداره یه چی بگم 

باورت نمیشه 

من بی احترامی نمیکنم و جسارت و توهینم ندارم 

همه جور ادم ها قابل احترامن 

اما من ادمای سندرمی و خیلی مظلوم و ساده میدونستم 

چن وقت پیش یکیش تو خیابون 

۱۷ سالش اینا میشد 

افتاده بود دنبالم 

میگفت شماره بده 

هربارم نگاه میکردم چشمک میزد چ جوووورم😁

اما انقد شیرین و دوس داشتنی ان من اصن برداشت دیگه نداشتم از کارش 

فقط تعجب کرده بودم 

ک اینام 

اینجوری ان مگه میشه

پ واقعا نمیشه قضاوت کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه...همسر سابق من بور و چشم رنگی بود هیچ وقت سر سوزنی ازش هیزی یا به کسی نگاه کنه ندیدم...اصلاً ربطی نداره...این همه مرد هیز،،همه شون بور نیستن ک مگه چند درصد مردم ایران بورن که فقط بورا هیز باش.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من چ دختر چشم سبز چه پسر چشم سبز دیدم همه هیززززز حالا اطراف من اینجوری بوده شاید استثنا وجود داشته ...

نه ربطی نداره چون چشماشون رنگیه نگاه شون جلب توجه بیشتری داره از چشم مشکی خیلی بیشتر تو چشمن واسه همین اینطور حس کردی