2777
2789
بگو رمزو‌فراموش کردم بعدم اونجا دوستام هستن چه معنی میده حرفهای دخترونه مارو بدونیبگو توام رمز پیجتو ...

باورنمیکنه اینارو😅 حداقل پیاما رو پاک کنه رمزشو چند دقیقه بش بده که خیالش راحت شه . نمیدونم والا

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی اگه با ایمیل باشه نمیتونه بیارش نگه ایمیلتو بفرست بعد چیکاز کنم

بگو با ایمیل درست کردم ایمیله هم پاکش کردم نمیتونم بازیابی کنم متاسفانه  حالا تو رمز پیجتو بده راحتیم اینجوری:) 🐸🐸🐸

💕⃝🌕  𝙼𝚒𝚘 𝙰𝚖𝚋𝚎 

باورنمیکنه اینارو😅 حداقل پیاما رو پاک کنه رمزشو چند دقیقه بش بده که خیالش راحت شه . نمیدونم والا

باورنکنه چه معنی میده اخه رمزشو بده حریم شخصی پس چی میشه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

انقدر زرنگه نکنه بازیابی کنه پیامارو یا مو رو از ماست میکشه بیرون 

کاربری دست دو دختر عمو که از یه خاهر نزدیکترن👭

انقدر زرنگه نکنه بازیابی کنه پیامارو یا مو رو از ماست میکشه بیرون

والاچی بگم . اگه خودت میدونی با پسری چت نکردی دیگه ترس نداره . یه دوسه دقیقه بیشتره . حالا اینستاگرامه؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

گلم نامزدته عزیزم میخواد بشه شوهرت نزدیک ترین ادم زندگیت و تو زندگی مشترک هیچ چیز شخصی وجود نداره تو ...

زن و شوهر چیز مخفی ندارن ولی دوستاشون دارن 

ممکنه دوست استارتر یه راز گفته باشه که نخواد همسر استارتر بدونه 

یه شوخی دخترونه کرده باشه که که نخواد شوهر استارتر ببینه 

این ورود به حریم خصوصی دیگرانه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ببین اگه شک داره بش بدهخیالت راحت میاد یه نگاه می کنه می بینه چیزی نیستخودش بیخیال میشه میرهولی اگه ...

داداش فرق میکنه داداشو میتونی قانع کنی ولی شوهر و نامزد یمخصوص این کوچیکترین چیزو بزرگش میکنه😅

نعزیزم خاستگازی کرده

پس دیگه دوستته ن

زن و شوهر چیز مخفی ندارن ولی دوستاشون دارن ممکنه دوست استارتر یه راز گفته باشه که نخواد همسر استارتر ...

دقیقا مثلا عکسایی ک با دوستام دارن شاید اونا نخوان ببینا