2777
2789
باورنکنه چه معنی میده اخه رمزشو بده حریم شخصی پس چی میشه

اجی بعضیا اینجورین دلشون میخواد بدونن . ولی بنظرم در حد ۵ دقیقه خوبه نگاه کنه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

سلام

شخصیه؟؟

وقتی دو نفر ازدواج میکنم مسیله شخصی نباید بینشون باشه

ببخشین خصوصیترین جاهای همو میبینیم بعد دیده پیج میشه شخصی؟؟

هر کسی هنوز در این باور هست و حریم شخصی برای خودش می‌دونه بعد ازدواج نامزدی  این فرد هنوز به پختگی و درک ازدواج نرسیده و ازدواج کنه یا عذاب میده و عذاب می‌کشه یا شکست میخوره.

شخصی نداریم مگه دوست پسرت و پدر مادر برادرت هست که یکی شخصیه

گوشی تمام حساب های مجازی همه چیز باید برای همدیگه شفاف و بی شک و ابهام باشه.

پیش نیاز لازمه ازدواج خوب و خوشبختی رسیدن به درک ازدواج هست

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش فرق میکنه داداشو میتونی قانع کنی ولی شوهر و نامزد یمخصوص این کوچیکترین چیزو بزرگش میکنه😅

شاید

ولی داداش من اینجوری نیس

فقط می خواست روحیه غیرتی بودنش حفظ بشه

منم بش دادم 

اومد دید خیالش راحت شد رفت... 

زن و شوهر چیز مخفی ندارن ولی دوستاشون دارن ممکنه دوست استارتر یه راز گفته باشه که نخواد همسر استارتر ...

گلم حرفت درست به نطر من شعور خود طرف که گوشیت دستشه باید برسه که نره حرفای تو و یک خانوم دیگه رو بخونه درسته 😘

نمیدونم چرا انقدر رومیدی 

من تو زندگیم هیچ پسری نبوده 

هیچ چیزی برای مخفی کردن ندارم 

کسی سرگوشیم بره اصلا نگران نمیشم 

ولی اگه یه نفر بگه رمزتو بده دعوا راه میندازم 

اگه اعتماد نداره بیخود میکنه که رابطه رو ادامه میده

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

عزیزم این رفتار ایشون نشون دهنده شکاک بودنشهبه نظرم اگه مجبور شدین رمز پیجتونو بهش بدین یا خودش بازی ...

گفتمم بهش گف من چیزی ندارم بخوای پیداش میکنم میدم 

دیگه منم چیزی نگفتم😶

کاربری دست دو دختر عمو که از یه خاهر نزدیکترن👭

الان اگه نامزدتون بهتون پیجشو نده شما ناراحت نمیشید با اکثریت هستم اینایی ک توی این تاپیک گفتن شخصی ...

نه 

چرا باید ناراحت بشیم؟

ممکنه دوست نامزد یا همسر  من اومده باشه از مشکلات شخصیش پیش نامزدم گفته باشه

اون با دوستش درددل کرده نه من 

شاید دوست نداشته باشه من متوجه مشکلاتش بشم 

مسئله حریم شخصی نامزد نیست 

مسئله حریم شخصی کساییه که با نامزد در ارتباطن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

والا استارتر مهم زندگی‌خودته نه دوست . اون هزارتا عکس لختی دیده و همینطور باحجاب و با لباس مجلسی. پس دیگه نمیخوام ببینم معنایی نداره درضمن پیجتو داره عکسای تو و دوستتم میبینه اگر نداشتش نمیگفت رمزشوبده. میتونی یه دوسه دقیقه چتاتو پاک کنی رمزو بهش بدی. اگر میدونی‌ خداروشکر خلاف نکردی پس بهش بده. لجبازی نکن. زندگیت مهمتره تا اینستا 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

والا استارتر مهم زندگی‌خودته نه دوست . اون هزارتا عکس لختی دیده و همینطور باحجاب و با لباس مجلسی. پس ...

اخه عزیزم پیج قدیمیه والا من ک کاری نکردم ولی میترسم بگرده حرفه اییه ی چتی چیزی ن حتی جنس مخالف(چون فامیله)از اشنا ها پیدا کنه

کاربری دست دو دختر عمو که از یه خاهر نزدیکترن👭

اجی بعضیا اینجورین دلشون میخواد بدونن . ولی بنظرم در حد ۵ دقیقه خوبه نگاه کنه

توگوشی خودش نگاه کنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂