چ بهونه ای بیارم ک هم ناراحت نشه هم ندم رمزو چیزی ندارم ولی واقعا پیج دیگه شخصیه
بهش بگم مثلا رمز یادم نیست کد نمیاد یا چی تروخدا راهنمایی کنید ی بهونه خوبی بگیددد (نمیتونم بگم دوستام هستن و اینا)بهونه مثل این ک کد نیاد و اینا بگید لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
«ببین من چیزی برای قایم کردن ندارم، هر وقت خواستی میتونی خودم جلوت پیجمو باز کنم. فقط رمز رو نمیدم چون برام مثل دفترچه شخصیه، نه بخاطر اینکه کار بدی میکنم، بخاطر اینکه حریم شخصی هر کسی باید حفظ بشه.»
خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁
گلم نامزدته عزیزم میخواد بشه شوهرت نزدیک ترین ادم زندگیت و تو زندگی مشترک هیچ چیز شخصی وجود نداره تو فکر کن زن و شوهر باهم حموم برن روی یکتخت بخوابن بعد گوشی شخصی هست وا 😘