2777
2789
عنوان

این معدل چه ترازی میدههههههههههههههههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 93 پست
میفهمم. اما مسئله اینه که اگه بری سراغ اینجور افراد انقدر امید الکی و چرت بهت میدن که بعدش بیشتر سرخ ...

از شهریور تا سال دیگه ممکنه پزشکی بیارم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

آره قربونت راستی تو توی اون تاپیکه بودی که می‌خواستیم گروه بزنیم برای گزارش کار یا قبلاً بهت گفتم تو ...

توام امسال کنکور داشتی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام امسال کنکور داشتی؟

آره 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

۹۷۳۶ اردیبهشت ۹۴۹۵ تیر نهاییام خوب نیست نمی‌دونم هدفم والا نمی‌دونم توی ایران اول همه می‌خونیم بعد ب ...

دمت گرم

موفق باشی خانم دکتر

موفق باشی انشالله ک پزشکی دولتی روزاانه جایی ک دوست داری بیاری

قربونت هم‌چنین موفق باشی شما هم 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

نه من نبودم عزیزم

سلام مجدد خوبی ؟ ببین راجب گروه که صحبت کردم باهات ، انجام شد اگر میخوای بیا تو هم عضوت کنم 

از شهریور تا سال دیگه ممکنه پزشکی بیارم

شما هم میای؟؟ اگر میای بیا عضوت کنم 

سلام عزیزم من دیگه قرار نیست کنکور بدم 😁😁

ایول مبارکه