2777
2789
عنوان

این معدل چه ترازی میدههههههههههههههههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 93 پست
یعنی بشینم واسه سال دیگه

بله اگه رشته خوب میخوای گوشیتو جمع کن بشین مفصل با خودت فکر کن چرا امسال کمکاری کردی و سال بعد دیگه تکرارش نکن الان باید به جای اینکه بری جیب اینجور افرادو پر کنی بشینی به خودت قول بدی برای سال بعد و مطمئن باش حتی در حد ۶۰ درصد توانت درس بخونی قبول میشی

ییعنی دوس پسرت پولو فرستاد اما نیاورد

دوست پسر چیه خوبی؟ وا

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا باور کرده اخه. این همه هشدار میدن که اینجور انتخاب رشته هارو باور نکنین پولتونو الکی از ...

آره بابا اسی کلا اعصابش خورده اشتباه پیام منم خونده 🤦🏻‍♀️

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

بله اگه رشته خوب میخوای گوشیتو جمع کن بشین مفصل با خودت فکر کن چرا امسال کمکاری کردی و سال بعد دیگه ...

آفرین دقیقا 

آره بابا اسی کلا اعصابش خورده اشتباه پیام منم خونده 🤦🏻‍♀️

من درکش میکنم فشار کنکور روشه چشماشو بسته روی همه چی اما باید با واقعیت کنار بیاد. با این تراز قبول نمیشه دیگه

رلم ننوشته بودی احیانا

نه عزیزم حواست نیست 

من درکش میکنم فشار کنکور روشه چشماشو بسته روی همه چی اما باید با واقعیت کنار بیاد. با این تراز قبول ...

خیلی خیلی 

من افسردگی حاد داشتم بخدا شبیه مرده ها بودم هیچی نخوندم اینارو همینجوری علکی جواب دادم 

اصلا حالم خوب نیست الان واقعا

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

من درکش میکنم فشار کنکور روشه چشماشو بسته روی همه چی اما باید با واقعیت کنار بیاد. با این تراز قبول ...

آره منم درکش میکنم خودمم اینطوریم گیر کردم 

من زیستمو خوب زدم خیلی بهم تراز داد یعنی درصد شیمی و زیست مهم بود

آره اول زیست بعد شیمی بعد ریاضی درسته که ضریب یکسانی با فیزیک داره ولی چون ریاضی رو خیلیا خوب نمیزنن ریاضی یکم بهتر میده 

خیلی خیلی من افسردگی حاد داشتم بخدا شبیه مرده ها بودم هیچی نخوندم اینارو همینجوری علکی جواب دادم اصل ...

میفهمم. اما مسئله اینه که اگه بری سراغ اینجور افراد انقدر امید الکی و چرت بهت میدن که بعدش بیشتر سرخورده میشی. خودت بشین یکم سرچ کن تحقیق کن حتی انتخاب رشته مجازی سنجش هم بزن اون مال خود سایت سنجشه بهت میگه یه پول کمی میگیره احتمال چه رشته هایی داری. بعدش خودت متوجه میشی که چطوریه

امسال دیگه الکی زدم نداشته باش بشین واقعا براش بخون

معدل ۱٠  چجور

𝙍𝙚𝙢𝙤𝙫𝙞𝙣𝙜 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّّْٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ𝙚𝙭𝙩𝙧𝙖 ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ██████ ]ًًًًًًًًُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِّٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ.ًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰ۱ ًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰ‌ ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٰٕٕٔ نیتروگلیسیرین خودم هستم مچ نگیرید🕸