2777
2789
عنوان

این معدل چه ترازی میدههههههههههههههههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 93 پست
خب سال قبل با الان فرق داره

هیچ فرقی نداره نهایت 100 تا دونه تراز چون سال قبلم من امتحان دادم امسال هم امتحان دادم همونطور بود زیاد به تراز خوب دل خوش نکن من امسال فیزیک اوردم 17. ریاضی و فارسی و هویت هم اوردم 15 ولی تهش بشه 6300 نهایت 6500

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ فرقی نداره نهایت 100 تا دونه تراز چون سال قبلم من امتحان دادم امسال هم امتحان دادم همونطور بود ز ...

بنیاد شفیعی ادعا میکنه تراز بالای ۵۰۰۰ رو پزشکی قبول میکنه 

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

چرا کم میشه

میگن معدلش ده هستش یعنی نمره هاش کمن 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

تراز ۵۰۰۰ پزشکی اخه؟از همین جملش مشخص شد چه کلاهبرداریه

ک رزومه رو دیدم 

خدایی حق گفته بود 

چون تایید سنجش و ...خوردن ک با این تراز پزشکی و پیرا قبول کرده

بنیاد شفیعی ادعا میکنه تراز بالای ۵۰۰۰ رو پزشکی قبول میکنه

کلاس انتخاب رشته رو برو و یه چیزایی یاد بگیر و بفهمی اوضاع چطوریه چون خوب میگه ولی انتخاب رشته رو نده دستش خیلی پارتی داره و هر چی نظر منفی هست رو پاک کرده 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

ک رزومه رو دیدم خدایی حق گفته بود چون تایید سنجش و ...خوردن ک با این تراز پزشکی و پیرا قبول کرده

عزیزم😂چقدر ساده ای

تمام اینایی که میگن من یک کد مخفی دارم یا تورو با فلان تراز پزشکی قبول میکنم یا چیزایی مشابه این الکیه. مگه مردم بیکارن درس بخونن خودشونو بکشن برای پزشکی اگه این روش ها وجود داشت؟

کلاهبردار نمیاد بگه من کلاهبردارم. طرف حتی با سهمیه ۲۵ درصدم با تراز ۵۰۰۰ پزشکی نمیاره

کلاس انتخاب رشته رو برو و یه چیزایی یاد بگیر و بفهمی اوضاع چطوریه چون خوب میگه ولی انتخاب رشته رو ند ...

خب شاید بتونه ی کاری کنه برام 

خدایی خیلی پارتی داره خییللی کارنامه های افتضاح رو وارد بهتدین دانشگاه کرده

کلاس انتخاب رشته رو برو و یه چیزایی یاد بگیر و بفهمی اوضاع چطوریه چون خوب میگه ولی انتخاب رشته رو ند ...

اره منم دیدم ولی این اون چیزی نیست که نشون میده