بچه ها من اصلا فامیل های پدری مو دوست ندارم عمه و عمو و اینا رو میگم همه حرفا و رفتاراشون رو مخمه از یه طرف هم دوست ندارم انقد ذهنم درگیرشون باشه همش غیبتشونو میکنم
واقعا درکت میکنم حق داری اما سعی کن وقتت رو رو چیزای بزاری که علاقه بهشون داری اگه از حرفاتون و خودشون بدن میاد ارتباطات رو کم کنی زیاد نبینشون هروقت گفتن بیا بگو کار دارم کلاسهای ک دوست داری برو که ذهنت آروم بشه یا با دوستان وقت بگذرون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخ آخ دیگه بدتر تا میتونی سیعدکن وقتت جوری تنظیم کنی که نبینشون مثلا برو باشگاه برو بیرون حرفم زدن بگو زندگی خودمه به شما ربطی نداره شماها خیلی ب فکر من نباشید خودتون بچه دارید اصلا ن حرفاشون برات مهم باشه نه رفتاری کاراشون منم با تایمی مثل تو بود شرایطم اما به مرور کمتر شد اجازه دخالت نده ب کسی