2777
2789
عنوان

این معدل چه ترازی میدههههههههههههههههههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 93 پست
خب شاید بتونه ی کاری کنه برام خدایی خیلی پارتی داره خییللی کارنامه های افتضاح رو وارد بهتدین دانشگاه ...

نه نکن گوش بده 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

عزیزم😂چقدر ساده ایتمام اینایی که میگن من یک کد مخفی دارم یا تورو با فلان تراز پزشکی قبول میکنم یا چ ...

ببین تو ۲۵۰ هزارتومن میدی خب بهت میگه جه زشته ای میخای؟مثلا میگی پزشکی با این ترازم 

بهت میگه که یا قبولت میکنم یا ن

اگه تونست قبولت کنه باید 6 ملیون و ۵۰۰ بدی اگه نتونه قبولت کنه ۲۵۰ تومن رو بهت برمیگردونه 

دیگه اشکالش چیهه

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید بتونه ی کاری کنه برام خدایی خیلی پارتی داره خییللی کارنامه های افتضاح رو وارد بهتدین دانشگاه ...

ما میگیم نکن آموزش ها و معلم هاش خوبن توی تهران هم پرسیدیم واقعیه ولی انتخاب رشتش زیاد جالب نیست اونطور که نشون میده ولی بازم خود دانی

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

ببین تو ۲۵۰ هزارتومن میدی خب بهت میگه جه زشته ای میخای؟مثلا میگی پزشکی با این ترازم بهت میگه که یا ق ...

آره ولی توی این زنگ بهت وعده الکی میده به دوست من پارسال گفت با تراز 5000 فیزیوتراپی میاری 😒😂😂😂

ما میگیم نکن آموزش ها و معلم هاش خوبن توی تهران هم پرسیدیم واقعیه ولی انتخاب رشتش زیاد جالب نیست اون ...

فعلا فقط ۲۵۰ رو بنظرم بفرستم همین 

اگه گفت میتونم بعد بقیه رو هم نمیتونه ک هیچ

آره ولی توی این زنگ بهت وعده الکی میده به دوست من پارسال گفت با تراز 5000 فیزیوتراپی میاری 😒😂😂😂

وای الان چیکار کنمم خب گیر کردم

ببین تو ۲۵۰ هزارتومن میدی خب بهت میگه جه زشته ای میخای؟مثلا میگی پزشکی با این ترازم بهت میگه که یا ق ...

اشکالی که نداره خیلی از مشاورا قبل از انتخاب رشته برای رزرو پول میگیرن. مشکل اینه داره به تو الکی میگه با تراز ۵۰۰۰ یا ۶۰۰۰ پزشکی میاری. گول میخوری ۲۵۰ میزنی براش

تهش میفهمی همش الکی بود

حالا فرض کن ۱۰۰ نفر مثل تو گول بخورن. به راحتی از گول خوردن بقیه ۲۵ تومن درمیاره. بدون هیچ کار خاصی

ییعنی دوس پسرت پولو فرستاد اما نیاورد

اشکالی که نداره خیلی از مشاورا قبل از انتخاب رشته برای رزرو پول میگیرن. مشکل اینه داره به تو الکی می ...

اگ یدرصد تونست کاری کنه چی؟

هنگم بخدا

نمیدونم چرا باور کرده اخه. این همه هشدار میدن که اینجور انتخاب رشته هارو باور نکنین پولتونو الکی از دست ندین🚶‍♀️

اها فکر کردم میگی تراز معدلو امسال کم میدن

نه ولی درصد های کنکور بالا نسبت به پارسال تراز کمتری داده کلا کوبیدن 🥲

اگ یدرصد تونست کاری کنه چی؟هنگم بخدا

چرا تراز ۵۰۰۰ باید بتونه پزشکی قبول شه؟حتی یک درصد. من بهت قول ۱۰۰ درصدی میدم نمیتونه فقط کلاهبرداری الکیه. پولشم کم گفته که امثال شما گول بخورین براش پول بزنین 

عزیزم منطقی بشین فکر کن میدونم فشار روته ولی کنکور اونقدرام بی دروپیکر نیست باید یه حداقل ترازی برای یه سری رشته ها داشته باشی حتی پیرا هم نمیشه اورد با این تراز

اگ یدرصد تونست کاری کنه چی؟هنگم بخدا

شما خودت تصمیم گیرنده ای من و بچه ها  تجربه و نظرمون رو   گفتیم ولی زندگی توئه و باید با خانواده مشورت کنی اونا مهمن 

نه ما 

میتونی گوش بدی میتونی ریسک کنی و انجامش بدی 

چرا تراز ۵۰۰۰ باید بتونه پزشکی قبول شه؟حتی یک درصد. من بهت قول ۱۰۰ درصدی میدم نمیتونه فقط کلاهبرداری ...

یعنی بشینم واسه سال دیگه