2777
2789
عنوان

کالاکارت بانک مهر

62 بازدید | 8 پست

الانم میشه گرغتش؟ 

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بله از طریق همراه بانک اقدام کنید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله از طریق همراه بانک اقدام کنید

قبلا تو همراه بانک یه گزینه داشت برای کالا کارت ولی الان که تصمیم داشتم بگیرم رفتم نگاه کردم نبود

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

قبلا تو همراه بانک یه گزینه داشت برای کالا کارت ولی الان که تصمیم داشتم بگیرم رفتم نگاه کردم نبود

بزار برم چک کنم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
کی دادن؟ چجوریه؟

وام خرید کالا بانک مهرایران

فقطم فروشگاهای طرف قراردادشون

اره نیست 

برو بانک بپرس

سلام خانم ها بلوبانک همون بانک سامان برای هر حساب باز کردن مبلغ صدهزار تومن بهتون هدیه میده البته تا 1 شهریور فقط،با کد معرف OBZRUA.اگه کد معرف نزنید هدیه 100 تومنی رو دیگه نمیده بهتون

من خودم بلو دارم برای مادرمم دیشب باز کردم،مراحلشم خیلی راحته یه دقیقه حساب باز کردم طول میکشه و رایگانه،کارتم با هر رنگی بخوایید میاد دم خونتون

برای اولین بار هم بدون ضامن ده میلیون وام میده و برای بار دوم تا سقف چهل میلیون 

OBZRUA کد 

سلام وقت شما بخیر .تو تاپیک انتخاب رشته بودین برای خواهرتون.شخص و موسسه ی خوبی رو برای انتخاب رشته پیدا کردین؟اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید.ممنون🌸

از سال ۸۸ اینجام.پسوردم و گم کردم😁