2777
2789
عنوان

کسی هست خادم باشه یه سوال داشتم

100 بازدید | 9 پست

برام سوال  چجوری بعضی از خانم ها با آرایش خیلی غلیظ و کاشت ناخن که خب طهارت ندارن بهشون ایرادی نمیگیرن داخل حرم .

ولی یه بنده خدایی که زره ی موهاش بیرون یا خیلی کم آرایش داره همش تذکر میدن .

نمیخوام ترازو بزارم خوبی و بدی آدم ها را اندازه گیری کنم .

چون الان یه عده میان میگن شاید اون که ناخنش کلشت دلش از تو پاک تره اصلا موضوع سوال من این نیست .

من یه رژ صورتی کم رنگ زدم گیر دادن 😂

دقیقا خب پوشش و آرایش هر کسی به خودش ربط داره 

ولی مثلا دیروز تو حرم امام رضا به یه بچه ای که تازه به سن تکلیف رسیده بود گیر داده بودن چرا چادر نداره ولی خانم ها یی را میبینی که هفت قلم آرایش و کاشت ناخن  خب  اینهمه تضاد دلیلش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خب پوشش و آرایش هر کسی به خودش ربط داره ولی مثلا دیروز تو حرم امام رضا به یه بچه ای که تازه به ...

بعضیارو میترسن باهاشون در بیوفتن هیچی نمیگن 

کیس ضعیف گیر بیارن نیش خودشونو میزنن

اگر کسی بهش تذکر داده می شه خوب باید خوشحال باشه که گناهش حتی کوچیک را خدا کسی فرستاده بهش تذکر بده

ببخشید ولی جوابتون منطقی و قانع کننده نبود .

بنظرتون این جواب مثلا یه دختر ۹ ساله را قانع میکنه ؟

ببخشید ولی جوابتون منطقی و قانع کننده نبود .بنظرتون این جواب مثلا یه دختر ۹ ساله را قانع میکنه ؟

شما که نگفتی سوال دختر ۹ ساله است

الان هر کی می ره حرم بدون گناه هست خیلی گناه های بزرگتر از این ظاهر هست که ما داریم انجام می دیم و حرم هم می ریم 

دخترم باید بدونه که گناه با گناه فرق نداره 

عزیزم گناه گناهه دیگه! هم اونی که ناخن کاشته نماز و روزه‌ش باطله و غسل به گردن‌شه، و هم اون که رژ میزنه و آرایش میکنه گناه کرده و حرمت حرم رو نگه نداشته... این از این! 

بعضی اشتباهات رو باید زبونی تذکر بدی تا رفع شه، بعضیا رو عملی

مثلا خیلیییی از خادما هستن که دستمال مرطوب همراهشونه برای افرادی که ارایش دارن، میدن پاک کنن

یا اتاق ریموو ناخن داخل حرم گذاشتن که رایگان این کارو انجام میده، تازه یه هدیه هم به هرکی بره میدن

اون دختر کوچولوی ۹ ساله هم باید بره چادر تهیه کنه دیگه، نمیشه که بی چادر. چون هم تکلیف بهش واجب شده هم کم کم آشنا میشه..