2777
2789

آخه من نظم ندارم تو کارام.

مثلا میگم مثال میزنم هر هفته دوشبه اتاقمو تمیز میکنم

یا سه شنبه اصلاح صورت میکنم

ولی یادم نمیمونه. و همچی دوباره خراب میشه

اگه یادآور گوشی بذارم فک کن سرکارم و گوشیم رو میزه بعد هشدارش بزنه اصلاح صورت یا فلان کار و بقیه همکارا ببینن زشته.

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی برگه بنویس بزن روی یخچالی دیواری چیزی

ببین من سرم شلوغه یادم میره

اکثرا هم بیرونم

مجردم هستم ببخشید نمیشه رو یخچال خونه بنویسم اصلاح صورت مثلا

یا حالا کارای شخصی

یه برنامه برای خودت بنویس ، برای هر روز هفته کارات رو بنویس بعد یه جایی توی خونه مثلا در کمد یا در یخچال وصلش کن . اینجوری هر روز کارای مهم و ثابت روزانت جلوی چشمته

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من یه دفترچه دارم 

توش همه کارامو مینویسم 

گاهی اگه افکارم زیاد باشن مینویسم 

تو نت گوشیمم کارای درسیمو مینویسم 

اما نوشتن روی کاغذ از استرسم کم میکنه و بهم حس خوبی میده 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
یه برنامه برای خودت بنویس ، برای هر روز هفته کارات رو بنویس بعد یه جایی توی خونه مثلا در کمد یا در ی ...

توی برنامه نوشتن افتضاحم خیلی بی نظمم اتاقم بهم ریختست

خب همون وقتی زنگ میخوره بقیه میبینن. بهرحال گوشی که همش دستت نیس

نت گوشی که زنگ نداره 

الارم نذار براش 

هر روز بهش سربزن و چک کن ببین برنامه هات چیان 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
ببین من سرم شلوغه یادم میرهاکثرا هم بیرونممجردم هستم ببخشید نمیشه رو یخچال خونه بنویسم اصلاح صورت مث ...

میتونی یک دفتر چه یادداشت همراه خودت داشته باشی که توی اون بنویسی

من یه دفترچه دارم توش همه کارامو مینویسم گاهی اگه افکارم زیاد باشن مینویسم تو نت گوشیمم کارای درسیمو ...

خب توی برگه بنویسم یادم میره. من میخوام چیزی یادم بندازه. نمیشه که همش برگه رو باز کنم بخونم

ببین من سرم شلوغه یادم میرهاکثرا هم بیرونممجردم هستم ببخشید نمیشه رو یخچال خونه بنویسم اصلاح صورت مث ...

خوب روی در کمد اتاقت بزن برنامه رو . بعد هم بالاخره باید بیای خونه که بتونی کارات رو انجام بدی دیگه ، وقتی اومدی و رفتی توی اتاق که مثلا لباسات رو آویزون کنی ، خود به خود چشمت به این برنامه هم میفته دیگه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب توی برگه بنویسم یادم میره. من میخوام چیزی یادم بندازه. نمیشه که همش برگه رو باز کنم بخونم

وا عزیزم 

هر شب موقع خواب برنامه فرداتو چک کن ببین چی به چیه 

دیگه خودتم باید یه حرکتی بزنی نمیشه که بگی یادم میره 😐😐