2777
2789
عنوان

با شوهر زورگو و بی منطق چیکار کنم

414 بازدید | 21 پست

من اومدم شهرستان خونه بابام 

من دو سه روز از شوهرم زودتر اومدم 

بمن گفت حالا که میری شلوار لی منو ببر همونجا بده رنگ کنن تا سه شنبه که من میام اماده بشه بپوشم ( خداشاهده تو کمدش سه تا شلوار دست نخورده داره پاش نمیکنه) 

امروز شلوار رو دادم به داداشم برده داده اتوشویی ، گفته پنج شنبه آماده میشه 

حالا الان ب شوهرم بگم برا یک شلوار اوقاتم رو تلخ میکنه که چرا زودتر نگفتی آماده کنه 

اونقدر از این کاراش متنفرم 

روم هم نمیشه به داداشم بگم شلوار رو بگیره بیاره 

بگین چیکار کنم

واقعا خنده دار نیس سر یک شلوار منو بخواد ناراحت کنه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

تو که می‌دونی اخلاق شو چرا زودتر کاراتو انجام نمیدی؟

الانم بگو من همون روز اومدم بردم ، گفت سرش شلوغه پنجشنبه آماده می‌کنه

داره میاد با خودش شلوار دیگه بیاره

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که می‌دونی اخلاق شو چرا زودتر کاراتو انجام نمیدی؟الانم بگو من همون روز اومدم بردم ، گفت سرش شلوغه ...

مامانم عمل کرده اومدم اینجا ک مراقبش باشم 

میخواستم برم همون روزی ک اومدم بدم اتوشویی مامانم نذاشت گفت برامون مهمون میاد تو خونه باش 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
مامانم عمل کرده اومدم اینجا ک مراقبش باشم میخواستم برم همون روزی ک اومدم بدم اتوشویی مامانم نذاشت گف ...

میدادی آژانس اسنپی برادری فکی فامیلی کسی می‌برد

میگم وقتی می‌شناسی شوهرتون اتو دستش نده 

مامانم عمل کرده اومدم اینجا ک مراقبش باشم میخواستم برم همون روزی ک اومدم بدم اتوشویی مامانم نذاشت گف ...

یا از همون اول بگو آقا من اینجوریه داستانم کلی کار دارم نمیرسم، شما شلوار دیگه بردار بیار با خودت،یا از اول قبول نکن خودش کاراشو کنه

۵دقیقه برو خودت بگیر دیگه

۵دقیقه مادرت خاب بود برو

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

مطیعت نیست

مگه شوهر به حساب برده زن هست ک باید مطیع باشه؟؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

عزیزم کمی محکم باش و بگو خودت زنگش بزن بگو زودتر اماده کنه من که مرد نیستم برم تو حلق مردا

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

تو اخلاق شوهرتو میدونی نباید تعلل میکردی میبردی خب

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مقصر مادرته. نیم ساعت نگداشته بری ب کارت برسی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

شوهر بد آره

شوهر اسی بد نیست عزیزم گفته لباسو بده رنگ کنن حالا اسی چندروز با تاخیر داده مقصر خودشه