2777
2789

بعد چند روز به زندگی و فعالیت های عادی تون برگشتید؟

من دارم دیوونه میشم الان ۷ روز شده 

میترسم سرم رو تکون بدم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بعد ۱۰ روز

یعنی بیرون اینا هم میرفتید؟

ورم نمیکرد؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا برداشتن آتل خیلی کلافه بودم

بعد از یکماه دیگه به زندگی عادی برگشتن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

تا برداشتن آتل خیلی کلافه بودمبعد از یکماه دیگه به زندگی عادی برگشتن

هوووف منم الان دارم دیوونه میشم 

اتل رو بردارم خودمو میکشم از فست فود خوردن و بیرون رفتم 

نه نمی‌رفتم بیرون ورم تا ۱ سال داشتم

تا چه مدت بیرون نرفتید 

من بعد ۶ روز همه کار میکردم حتی اونایی که دکتر گفته بود نکن🤝😂

بینی ات گوشتی بود یا استخونی؟

هوووف منم الان دارم دیوونه میشم اتل رو بردارم خودمو میکشم از فست فود خوردن و بیرون رفتم

فستِ چه فودی؟ اگر فست فود خوردی ببخشید تر میخوره به زحماتت

تا حداقل‌ یکماه الی 40 روز فقط غذای کم نمک و بدون فلفل و اب کرفس بخور

وگرنه حالا حالاها درگیر ورمی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

حدودا یه هفته ده روز.زیاد حساس نباش اروم اروم راه بروکارای شخصیت وبکن ولی زیاد سرت و پایین نگیر و سن ...

بیرون از کی رفتید؟

فست فود و غذای خونه رو از کی خوردید؟

فستِ چه فودی؟ اگر فست فود خوردی ببخشید تر میخوره به زحماتتتا حداقل‌ یکماه الی 40 روز فقط غذای کم نمک ...

وای نگووووو تورو خدا 

عجب غلطی کردم عمل کردم 

فستِ چه فودی؟ اگر فست فود خوردی ببخشید تر میخوره به زحماتتتا حداقل‌ یکماه الی 40 روز فقط غذای کم نمک ...

جدی میگی من گچو وا کردم شبش پیتزا خوردم🥸😂 

تازه چسبم نزدم

قرص ورمم نخوردم چون عوارض داشت🥸

البته عملم ۶ ماه پیش بود

امروز شترم، کاملا کینه‌ای