2777
2789

عمومی رو نظری راجبش ندارم

خودم از مصاحبه گره آخرش پرسیدم گفت خوب بودی استرسم نداشتی

توی مصاحبه تخصصی من نفر چهارم صحبت کردم با به نام خدا شروع کردم یه سری حرفای بقیه رو تایید کردم یه سری راهکار ارائه دادم 

از لفظ های من به عنوان یک معلم استفاده کردم بلند و واضح حرف زدم اما خب بقیه هم‌گروهی هاممم خوب بودن بستگی داره چجوری مصاحبه گر ها نمره بدن

آخرش همگروهیم یه ایده منو خیلی خوشش اومد تایید کرد جلوی ارزیاب ها بچه ها هم بهم گفتن خیلی خوب بودی

توی ارائه شفاهی به کم تپق داشتم ولی مقدمه و بدنه و جمع بندی هم داشتم ولی تپق داشتم اما قبلش چون من یک کم زودتر رفته بودم داخل حرفی شدم با خانمه اونجا سعی میکردم تن صدام و اینا موقع حرف زدن خوب باشه

خیلی استرس دارم حس میکنم بد تراز بدن

ببین لعنتیا الکی میگن

بماند ک منو اولش رد کردن  بعد قبول کردن  و بعد خودم انصراف دادم

فرهنگیان نه  آزمون استخدامی آموزش پرورش بود

حرفم اینه چنان تایید میکردن و میگفتن آفرین  عالیه عالیه

بعد یهو دیدم کمترین امتیاز رو دادن بهم!!!!

بعدش باز تو تکمیل ظرفیت قبولم کردن!!!

۲ماه رفتم سرکار  انصراف دادم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین لعنتیا الکی میگنبماند ک منو اولش رد کردن بعد قبول کردن و بعد خودم انصراف دادمفرهنگیان نه آزم ...

شما فرهنگیان بودی؟

به من نگفتن عالی هستیا

هم‌گروهی هام گفتن

منم همین حسو دارم که بدم تراز بدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما فرهنگیان بودی؟به من نگفتن عالی هستیاهم‌گروهی هام گفتنمنم همین حسو دارم که بدم تراز بدن

نه  آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کرده بودم

اونم همینجوری  مصاحبه عمومی و تخصصی داشت

عمومی‌ش ک اصن....   فقط چادر و سوالای دینی..

قرآن بخون و فلان نماز چ جوریه!!!

تخصصی مربوط ب رشته‌م بود. منی ک ۸ ساله سابقه کار موفق دارم باید برا کسایی توضیح میدادم ک سالهاس پشت میز اداره نشستن و یه مراجع از نزدیک ندیدن!!!  خوشم نیومد

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چه جالب یعنی الان گروهی مصاحبه میکنن؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ برای ما  تکی بود.من تجربه ای که داشتم اینه که هرچی لوح تقدیر اینا داشتم بردم بعد مصاحبه چرا کلا سرگرم دیدن اینا شدن از من غافل شدن کلا😂