2777
2789
بستگی داره اگر تنهاید با تور بهتره اگر اوضاع مالی رواله و آشنا هستید تنها برید

با همسرم هستم عزیزم با تور حدود ۷۰ میشه خواستم بدونم خودم برم مناسب‌تر میشه یا نه

میشه که بشه؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با همسرم هستم عزیزم با تور حدود ۷۰ میشه خواستم بدونم خودم برم مناسب‌تر میشه یا نه

خودتون برید به خودتون بستکی داره که کدوم هتل و کجاها برید اما خب تور ارزونتر هستش 

خیلی وقته استانبول نرفتم اما بقیه کشورها هم همین طورن استانبولم همینه 

دعا کنید برام🩷 

اگر نمیشناسی و تنهایی و به زبونش مسلط نیستی، قطعاً با تور بری بهتره و صد البته که مناسبتره. حواست به هتل‌های ارزون باشه که انتخابشون نکنی، چون تو منطقه‌های پایین‌شهر هستن و شب‌ها نمیتونی استراحت داشته باشی به خاطر سروصداهایی که از اتاق‌های دیگه میاد!!

عزیزم من یه هفته ست برگشتم

اول از همهههه خیلی خیلی گرون شده. یعنی وارد شی خود تور بهت میگه از بعد عید قیمتا ۵-۶ برابر شده

غذا زیر ۳۵۰ لیر پیدا نمیشه. غذای یکم خوب بخوای بالای ۷۰۰ لیر

مرکز خرید فقط برو ۲۱۲ و ونیزیا

تاکسی گرون

ما با تور رفتیم.گشت و گذار با تور اصلا نرو قیمت دلاری میگیرن شما با یک پنجم قیمت خودت میتونی بری تفریح

استانبول کارت برا جزیره پرنس و اتوبوس لازمت میشه

تور مارو از فرودگاه برد هتل

خیلی معطل شدیم. با بوکینگ قیمت هتلمون با تور خیلی فرق نمیکرد برا همین تور گرفتیم

برگشتنه البته مارو زودتر برد فرودگاه که بد هم نشد.چون خیلی فرودگاه بزرگی داره و متاسفانه به ایرانیا احترام نمیذارن و همیشه دورترین گیت برای ماست

عزیزم من یه هفته ست برگشتماول از همهههه خیلی خیلی گرون شده. یعنی وارد شی خود تور بهت میگه از بعد عید ...

اها ممنونم جواب دادی ...حالا ب نظر شما با تور بهتره برم یا خودمون بریم

میشه که بشه؟؟؟

من سال ها پیش باهمسرم بدون تور رفتیم خیلی هم خوب بود دلیل بر تور نیست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

عزیزم چرا ۷۰ تومن اگه کلا اکی هستید که هزینه کنید استانبول گزینه خوبی نیست

کدوم هتل میخوای بری

روی این پول یکم بیشتر بذار با ۸۰ تومن برید آنتالیا هتل یوآل صبونه ناهار شام

شما توی استانبول فقط برای صبونه و خواب میرید

هتل گرون اصلا نگیر

هتل ۴ ستاره معمولی