2777
2789
عنوان

دختر خانم هایی که حوزه درس خوندند چه ویژگی هایی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 52 پست

من حوزه درس خوندم 

دخترهای اونجا خیلی خوبن 

تن به رابطه های دوست دختر و پسری نمی دن توی لباس و اینجور چیزها به روز هستن ولی با در نظر گرفتن حیا و شرع 

بهترین روزها رو داشتم محیطش عالیه

اشهد ان علی ولی الله

جای ما اینطوری ان چون شهرستانه و اون حالت خرافاتی رو هم دارن

حوزه شما مشکل داشته

وگرنه همه میگن گوشت مرغ حلاله

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خاله و مامانم طلبه و حوزوی هستن 

همکلاسیاشونم میشناسم 

مثل مردم عادی

طلبه های دور و وری من که شوخ و پر انرژین همشون 

کلا تفاوت خاصی ندارن با بقیه

بعد اینکه محجبه هم هستن😇 

عاشق خوابم 🦥💜

آخه مرغ مکروه هم نیست،یه سری برا مصاحبه فرهنگیان داشتم احکام میخوندم مرغی که نجاست میخوره گوشتش مشکل ...

بخاطر سردی وامراضی که داره در طب سنتی گفته بهتره نخورید اون حدیثی هم که فرستادن این برداشت میشه و اینکه مرغ نجاست خوار به کل حرامه مکروه نیست و مکروه با حلال منافاتی نداره مثلا گردو هم مکروهه ولی درکنار پنیر خوبه مکروه به خاطر ضرر داشتنشه نه اینکه گناه باشه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

من خودم زیاد رفتم اونجامثلاً میگن گوشت مرغ حرامه مثل خوک میمونه و هزارتا چیز عجیب غریب،،

ببین اونا عجیبن شما جمع نبند 

من تو خانواده حوزوی زندگی میکنم آخه گوشت مرغ حرامه رو از کجاشون اووردن😐😂

عاشق خوابم 🦥💜

بخاطر سردی وامراضی که داره در طب سنتی گفته بهتره نخورید اون حدیثی هم که فرستادن این برداشت میشه و ای ...

دمت گرم،منم همینو میگم دیگه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

این سوال خیلی به شخصیت خانم ربط داره

ولی معمولا خانم های مذهبی با حجاب و اهل مطالعه و گوش دادن به سخنرانی هستند. 

ازونجایی که درس های حوزه واقعا سخته خانمی که حوزوی باشه احتمالا هوش خوبی داشته که این واحد هارو پاس کرده