بنظرم بهتر هست غیر از اطلاعاتی که در مورد یک قشری میگیرید،با خود اون دختر هم دقیق صحبت کنید و مشاوره برید،اونجا معلوم میشه که چقدر با هم نقاط مشترک یا اختلاف تاثیرگذار دارید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حدیثی از امام علی داریم که گفته مرغ خوک پرندگان هست. یعنی حلال هست ولی پرنده های دیگه که بهتر هستند هم وجود دارند. شاید از این حدیث بد برداشت شده یا بد شنیده شده. مرغ حلال گوشت هست.
گلم ایشون مکروه رو حرام برداشت کردن نتونستن منظورشون رو برسونن
آخه مرغ مکروه هم نیست،یه سری برا مصاحبه فرهنگیان داشتم احکام میخوندم مرغی که نجاست میخوره گوشتش مشکل داره ولی تو حالتی که غذای پاک بخوره گوشتش از حلالم حلالتره
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
😂😂😂😂توی حوزه علوم دین اسلامو درس میدن،دین اسلام قوانینش کلی هستش،مگه خدا برا هر منطقه یه اسلام ج ...
احتمال میدم شااید صحبتهای اون خانم سخنران حوزه رو خوب و کامل گوش نداده باشن و یک سوتفاهمی شده باشه،نهایتا همونجا باید اعتراض میکردن که خانوم چرا اینطوری میگی
حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇