2777
2789
عنوان

دختر خانم هایی که حوزه درس خوندند چه ویژگی هایی دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 52 پست
😂😂😂😂توی حوزه علوم دین اسلامو درس میدن،دین اسلام قوانینش کلی هستش،مگه خدا برا هر منطقه یه اسلام ج ...

گلم ایشون مکروه رو حرام برداشت کردن نتونستن منظورشون رو برسونن

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂توی حوزه علوم دین اسلامو درس میدن،دین اسلام قوانینش کلی هستش،مگه خدا برا هر منطقه یه اسلام ج ...

عزیزم یه کاربر گفتن شاید مکروه بوده،،بهتره ادامه ندید🌸

🎀🌸🍓🌱

حدیثی از امام علی داریم که گفته مرغ خوک پرندگان هست. یعنی حلال هست ولی پرنده های دیگه که بهتر هستند هم وجود دارند. شاید از این حدیث بد برداشت شده یا بد شنیده شده. مرغ حلال گوشت هست. 

گلم ایشون مکروه رو حرام برداشت کردن نتونستن منظورشون رو برسونن

آخه مرغ مکروه هم نیست،یه سری برا مصاحبه فرهنگیان داشتم احکام میخوندم مرغی که نجاست میخوره گوشتش مشکل داره ولی تو حالتی که غذای پاک بخوره گوشتش از حلالم حلالتره

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

احتمال میدم شااید صحبتهای اون خانم سخنران حوزه رو خوب و کامل گوش نداده باشن و یک سوتفاهمی شده باشه،نهایتا همونجا باید اعتراض میکردن که خانوم چرا اینطوری میگی

عزیزم یه کاربر گفتن شاید مکروه بوده،،بهتره ادامه ندید🌸

منم جوابشونو دادم،بهتره برید جوابموبخونید تا براتون روشن بشه عزیزم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

احتمال میدم شااید صحبتهای اون خانم سخنران حوزه رو خوب و کامل گوش نداده باشن و یک سوتفاهمی شده باشه،ن ...

بله احتمالا اینجوریه.وظیفمونه تو اینجور سخنرانی ها خوب گوش بدیم که خدای نکرده بد متوجه نشیم و چیزی که اشتباه متوجه شدیم رو به دیگرانم بگیم 

تو ادم و حوا دنبال زنی😂

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من خودم زیاد رفتم اونجامثلاً میگن گوشت مرغ حرامه مثل خوک میمونه و هزارتا چیز عجیب غریب،،

امکان نداره تو حوزه همچین چیزایی بگن 

احتمالا اون که شما میگی وارد فرقه های خاصی شدن حوزوی نیستن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

با توجه به تجربه خودم 

یکی و دیدم که خیلی بیمار بود 

به ما که بی حجابیم می‌گفت کافر ، اشغال

هر غذایی رو نمی‌خورد ، هر مشکلی بودم ربط میداد به ما

ولی خب همشون اینجوری نیستن 

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

خرافاتی...سختگیرهیچ نکته مثبتی ندیدم واقعا خیلی سفت و سختگیرتر و سر هر مسئله ای مخالفت بشه جبهه میگی ...

این سختگیرا بیشتر شخصیتیه

باید از چد خونواده متفاوت ببینی و مقایسه کنی نه فقط یه خونواده

این خونواده شاید حوزوی هم نبودن سختگیر میبودن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین