بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این که توی محیط دخترونه بودند و توی محیط مختلط کمتر بودند، به نظرتون قابل توجه هست؟برای من محیط مختل ...
ببینید این دیگه بستگی به شخصیت اون خانوم داره.بعضیاشون با نامحرم زیاد همکلام نمیشن و در حد ضرورت حرف میزنن.ولی بعضیاشونم اجتماعی ان مثلا من زنعموم حوزویه همه فامیل دوسش دارن،اونقد که خوشرو و خوش صحبت هستن همیشه هم مشکلات بقیه رو حل میکنن و فایدشون به همه میرسه.از بچه بگیر تا اون پیر به همه احترام میزارن.با بقیه آقایون هم حرف میزنن اینجور نیست که منزوی باشن وهیچی نگن.عموم هم خیلی دوسش داره و همیشه میگه خداروشکر بابت این زنی که خدا بهم داد
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
نکته دیگه اینکه حوزه خوندن صرفا شخصیت نمیسازه و ذات افراد و خصوصیات اون شخص و عقایدی که داره رفتار وشخصیتش رو شکل میده پس نمیشه نتیجه گرفت اگر حوزوی حتما باید فلان جور باشه نه لزوما این نیست اگر میخواین با خصوصیاتشون آشنا بشید میتونید از اساتید حوزه شون تحقیق کنین خوب راهنمایی میکنند
آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی
..تنها حوزه شهرستانه عزیز من حوزوی ها اونجا درس میخونن حتی دختر خاله هام،،چرا اصرار دارید حوزه نیست؟ ...
😂😂😂😂توی حوزه علوم دین اسلامو درس میدن،دین اسلام قوانینش کلی هستش،مگه خدا برا هر منطقه یه اسلام جداگانه فرستاده؟مثلا تو منطقه ما مرغ حلال باشه تو منطقه شما حروم؟😂
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤