2777
2789
عنوان

خاستگارم بود

191 بازدید | 13 پست

من همیشه دوسداشتم ی بنده خدایی بیاد خاستگاریم مهندس بود و خوشتیپ خوشگل نگم اصن 

قبلا زیاد میومدن خونمون ی بارم تو اینستا بهم پیام میداد ولی چیزی در مورد دوسداشتن و اینا نمیگفت 

ماهی یکبار میومدن خونمون تا سال ۱۴۰۰ این اقا عقد کرد رفتم عقدشم چقد خوب شده بود هی گفتم چی میشد این میومدم برا من چون واقعا پسر خوبی بود 

بعد عقدش رابطشون با ما تموم شد از اقوام عروسمون بود 

هی میگفتیم این چرا نمیاد دیگه مگه حرفی زدیم 

تا داداشم گف قبل عقدش منو برا پسرش خاستگاری کرده داداشم جواب رد داده 🥲🥲🥲🥲

مامان پسره ازوناس ک ی ایلو بهم میریزه منم خیلی لوس و ارومم گفته گناه داره بعد اذبتش میکنه دلم نیومد بگم بیان خاستگاری 

ولی واقعا پیرش پسر خوبی بود 🥲🥲🥲

حالا بشینم هی حرص بخورم 🤭🤣البته جلو بقیه ب رو خودم نیوردم

ماهلینم ی روزی  به دنیات میارم 🦋🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؟

ما الان باید چی بگیم؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
🤭🦦اقا یچی بگو

بابا بش فک نکن

من تو ازدواج ب قسمت خیلی اعتقاد دارم

میگم اگ دونفر برا هم باشن تحت هرشرایطی بهم میرسن

لابد سهمت یکی بهتره بابا

رها کن بره

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بابا بش فک نکنمن تو ازدواج ب قسمت خیلی اعتقاد دارممیگم اگ دونفر برا هم باشن تحت هرشرایطی بهم میرسنلا ...

اینو قبول دارم چون خدا حاجتی لزمو چن روز قبل با تمام ناباوری براورده کرد باورم نمیشه هیچی برا دل خودم گفتم دلم خاست اون باش

خب ؟؟الان پسره ۵ ساله ازدواج کرده تازه یادت افتاد بگی؟

اصن تو فکرش نبودم گفتم فلانی چرا دیگه نمیاد داداشم گف جواب رد دادم براهمونه تازه شنیدم این خبرو وگرن تو فکرش نبودم یاد اون روزا افتاد