2777
2789

حس میکنم میکنن تو پاچه

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خیلی چیز خاصی باشه نه 

اما با توجه به اینکه اسپری هس و استفادش بهداشتی تر از نوع غلطکی هس و اینکه مواد شیمیایی نداره یا حداقل میزانش کمتره و بیشتر بر پایه آب هس باعث میشه من ترجیحش بدم عطر ملیحشم دوس دارم 

در کل ما چن ساله استفاده میکنیم راضی هستیم برای ۱ روزم کفایت میکنه فقط اینکه میزان عرق رو کاملا محدود نمیکنه که به نظرم مزیتش هس ولی عمدتا بو حس نمیشه 

روش استفادش هم روش توضیح داده شاید به این دلیل بعضیا خوب جواب نمیگیرن باید حتما روی پوست تمیز خشک یک بار اسپری بشه به میزان نسبتا زیاد بعد که خشک شد دوباره اسپری بشه 

روی پوستی که کاملا تمیز یا کاملا خشک نباشه هم که کلا مام جواب نمیده