2777
2789
عنوان

پول بدم یا نه

189 بازدید | 29 پست

باز تولد مربی شد بچه های باشگاه دارن پول جمع میکنن بدن بهش.روز مربی هم همینکارو میکنن همیشه هم آدم بده من میشم ماشالا همه دارا میدن ولی من تو کتم نمیره برای تولد مربی پول بدم اون که مفت برامون تمرین نمیده که

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگ چقدر میخوای پول بدی مربیته دیگ

۲۰۰ تومن میدن.اصل قضیه اینه چرا باید این مسائل باب بشه.والا من یه بار شهریه رو ریختم نرفتم چون پدر مادرم تصادف کردن من بیمارستان و مراقبت ازشون بودم بهش گفتم پولمو انتقال بده به ماه بعد ولی قبول نکرد با اینکه وضعیت من فرق میکرد.

مربی هم برای تولد شاگرداش پول میده؟یا مثلا میگه این ماه تولد فلانیه بهت برنامه رایگان میدم ؟؟

ورزشش بدنسازی نیست. پیلاتس فیتنس و تی آرایکس یاد میده یه عالمه هم شاگرد داره . واقعا من عذاب میکشم این مناسبت تولد و روز مربی که پول جمع میکنن و من نمیدم 

۲۰۰ تومن میدن.اصل قضیه اینه چرا باید این مسائل باب بشه.والا من یه بار شهریه رو ریختم نرفتم چون پدر م ...

اگر به دلت نیست نده اجباری نیست 

من معمولا همیشه مربی هامو دوست داشتم تولد شون ب دلم براشون کادو میگرفتم اصلا اگر مربیم دوست نداشته باشم نمیرم پیشش

یبار تولد مربی ما بود همه بچه ها براش گل و کاپ کیک و کادو اوردن من اصلا نمیدونستم چیزی ام نبردم. از اون روز با من دشمن خونی شد مربیه😐

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝