2777
2789
عنوان

پول بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزشش بدنسازی نیست. پیلاتس فیتنس و تی آرایکس یاد میده یه عالمه هم شاگرد داره . واقعا من عذاب میکشم ا ...

نذو. روز تولدش باشگاه نباش.. ما هم دوشنبه تولد مربی مونه اما خداییش از جون و دل مایه میزاره برامون. همه جوره هوامونو داره. نفری هم ۲٠٠جمع کردیم کارت هدبه مبدیم بهش. و کیک کوچولو میخریم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه 

اگر به دلت نیست نده اجباری نیست من معمولا همیشه مربی هامو دوست داشتم تولد شون ب دلم براشون کادو میگر ...

مربیه من یجا نشون داد پول خودش براش مهمه من چرا پولم برام مهم نباشه.من که هر سال تولد بچه هام فقط کیک درست میکردم توان خریدن کادو نداشتم چه معنی میده به مربی کادو بدم

۲۰۰ تومن میدن.اصل قضیه اینه چرا باید این مسائل باب بشه.والا من یه بار شهریه رو ریختم نرفتم چون پدر م ...

ولش کن بابا گرفتار بودی موجه هم بود باید پس میداد پول برای مربی پوله برای شاگرد ۲۰۰ تومن پول نیست 

اگه پولداری عیب نداره ولی خب اگه نداری ولش کن نده

من هم ندارم هم دلم نمیخواد بدم چون پول خودش براش مهمه ارفاق هم نداره ولی اینکه هم پولو میدن من اونجا بده میشم کمی اذیتم میکنه چون اسم رو رو پاکت مینویسن

ب دلش نیست نده الان تو باشگاه ما همه که ورزن و سایز کم میکنن کادو میگیرن من نمیگیرم اصلا هم برام مهم ...

این فرق میکنه برای ما دسته جمعی پول رو میدن من اونجا یجوری تو چشم میشم که ندادم

من هم ندارم هم دلم نمیخواد بدم چون پول خودش براش مهمه ارفاق هم نداره ولی اینکه هم پولو میدن من اونجا ...

تو جشن شرکت نکن بگو درگیرم و .. نمیتونم بیام 

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی

نذو. روز تولدش باشگاه نباش.. ما هم دوشنبه تولد مربی مونه اما خداییش از جون و دل مایه میزاره برامون. ...

اخه کیک و جشنی در کار نیست پول رو میزارن پاکت میدن بهش و تمرینو شروع میکنیم

ورزشش بدنسازی نیست. پیلاتس فیتنس و تی آرایکس یاد میده یه عالمه هم شاگرد داره . واقعا من عذاب میکشم ا ...

بیخیال بابا این همه کار کنیم پول جمع کنیم بیایم هر مناسبت هدیه بدیم؟باز فقط تولد یا روز مربی بود یه چیزی 

چخبره هر مناسبت هدیه دیگه داره کارشو انجام میده

میتونین همگی پول بذارین نهایت یه کیک بخرین اونم برای روز مربی نه تولد 

هم شاگردی هات حتما وضعش خوبه خرجشونو پدر یا همسرشون میده خرج کردن راحته براشون

اخه کیک و جشنی در کار نیست پول رو میزارن پاکت میدن بهش و تمرینو شروع میکنیم

اوهوم.. نمیخواد پول بدی وقتی راضی نیستی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه