2821
2789
عنوان

دوست دختر شوهرم

558 بازدید | 34 پست

سلام خانما ، شوهرم قبل از من یه دوست دختر داشته و من در جریان بودم و بعد باهاش ازدواج کردم و این مورد رو پذیرفتم و هیچوقت هم گذشته رو هم نزدم یا نسبت به شوهرم بدبین نبودم 

دوست دختر سابقش همسایشون بوده و مادرشوهرم خانواده دختر رو میشناخته 

خلاصه شوهرم و خانوادش از اون محل میرن

خلاصه چند روز پیش از اون محل رد شدیم و مادرشوهرم همراهمون بود 

برگشته یواش که من نفهمم به شوهرم میگه از نسترن خبر نداری؟( نسترن دوست دختر سابق شوهرم)

شوهرمم خندید گفت از آیدا اجازه بگیر تا برم برات خبر بگیرم 

بعد من چون یواش حرف زده بودن گفتم چیو اجازه بدم ؟

مادر شوهرم خودشو زده به کوچه علی چپ یه چیز دیگه گفت و بحث رو عوض کرد 

بعد که اومدیم خونه به شوهرم میگم از مامانت ناراحتم من ۴ ساله با تو وصلت کردم‌، چغندرم توی زندگیت؟ که این سوال رو مامانت می‌پرسه ؟ اصلا چرا باید خبر داشته باشی از دوست دختر سابقت؟

گفت چرا علیه مامان من گارد میگیری چیز خاصی که نگفته 

من قبلاً نامزد داشتم جدا شدم بهش گفتم خوب من خونه مادرم باشم ، مادرم بگه از علی خبر نداری چه حسی میگیری تو؟ یا میگی زنم خرابه یا میگی من هویجم توی زندگی تو، غیر از اینه ؟

بعد یکم فکر کرده برگشته میگه آره حق با توعه ولی از مامانم دلگیر نشو منظوری نداشت 

مادر شوهرم اینجوری نبود خیلی باهام خوب بود جاری های افریتم از سر حسادت اینقدر نشستن بد منو گفتن که علیه من گارد گرفته 

منم گفتم دیگه رابطم رو کم میکنم که خودم اذیت نشم 

میگه نهههههه مادر من هرکاری کنه تو نباید از وظایفت کم کنی 

تو وظیفت اینه که بهش سر بزنی اون که توقع چیز دیگه ای نداره 

نمی‌دونم چه واکنشی جلو شوهرم که به شدت مامانی هست یا جلو مادرش چه واکنشی نشون بدم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چ شوهر بچه ننه ای 

من کلا از شوهر نمیترسم و لازم نمببینم احترام بذارم ب کسی کلا

تو صلاح خودتو بهترمیفهمی

من زود عصبی میشم تا الان سیلی زده بودم تو گوش شوهرم 

جدی میگماااا 

سلیطه ام. 😂وفتی کاری نکردم تحمل حرف زور ندارم 

.

همونجا میگفتی جلوی مادرشوهرت

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است. دوستای قشنگم خداحافظ همه تون دلم براتون تنگ میشه حلالم کنیم ❤

چه تشابهی

چغندر = زن

هویج = مرد

خدایی از کجا به ذهنت رسید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه

حماقت مادرشوهرتو پای شوهرت ننویس همین که گفته حق با تویه سجده شکر کن. اقایون مثل ما عکس العملی نیستن تو این موارد دوزاریشون بیوفته کافیه.

مادرشوهرت هم مغرض بوده اینکارو کرده پی جنگ و دعواس به وقتش بزار ابنمک روش بیار حماقتشو یه جا که اظهار فضل کرد یا منم منم رفت بالا منبر که خیلی من حالیمه

منم گفتم دیگه رابطم رو کم میکنم که خودم اذیت نشم میگه نهههههه مادر من هرکاری کنه تو نباید از وظایفت ...

نیاز نبود بهش بگی چی کار کنی. خودت یواش یواش رابطه رو کم کن. 

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

حالا ی شوخی کرده خودشم فهمیده اشتباه بوده ک بخث رو عوض کرده

نه آخه جوابی که بهم داد یه ضرب المثل قدیمی شیرازی بود که معنیش میشه به تو ربطی نداره که داریم راجب چی صحبت میکنیم 

قضیه رو ماست مالی نکرد فقط بهم فهموند که به تو ربطی نداره

2825
2823
2791
2779
2792