2777
2789
عنوان

روزهای بعد عروسی تون چطور گذشت

533 بازدید | 57 پست

برای ما که اصلا خوب نیست 

یعنی بعضی روزها باهم خوبیم بعضی روزا نه 

نمی‌دونم این عادی هست یا نه 

تازه من وقتی با هم خوب نیستیم نمیتونم کارهای درسیمو انجام بدم و اعصابم بیشتر خورد میشه 

اومدیم شهر غریب و از هر دو خانواده هم دوریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه گلم 

اوایل زندگی بحث و دعوا زیاده چون هنوز از هم شناخت ندارید و قلق هم دستتون نیومده

سعی کن بخاطر هر چیزی سریع واکنش نشون ندی و گذشت کنی، کم کم درست میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

۱۸سال پیش بود از کنار همسرم بودن لذت میبردم ولی زندگی سختی داشتیم . شکر گذشت

طبیعیه هنوز خوب همو نمیشناسید زیر یه سقف همه چی فرق داره باهم مدارا کنید رابطه خیلی فداکاری میخواد اگه هر دو بلدین به مرور درست میشه

میدونی چرا ؟؟ چون اینکه تو از یه خوانواده ایی اون آقا از یه خوانواده طرز تربیت هر خوانواده ایی فرق میکنه شاید طرز فرهنگم همینطور تا بخواد اینا باهم جور بشه و بتونی کنار بیاین باهم یکم زمان میبره برای همون بحث میشع سر موضوعات بخاطر اونه 

سعی کن محبت کنی تا محبت ببینیاینکه غریبی تو شهر دیگه سخته ولی بد هم نیست

من واقعا محبت میکنم ولی حس میکنم شبیه مامانا دارم برای همسرم رفتار میکنم 

مثلا موقع غذا برا اون بیشتر میریزم و... 

خیلی سخت بود ..منو خرگیرآورده بودن .شوهرمو دادمیدادن ..خودمم کلفتشون بودم ..وای یادم می افته میخوام همشونو تیکه پاره کنم ..همین که ازخانواده شوهرت دوری ..یه برگ برنده داری

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
طبیعیه گلم اوایل زندگی بحث و دعوا زیاده چون هنوز از هم شناخت ندارید و قلق هم دستتون نیومده سعی کن بخ ...

میدونین همسرم کلا اخلاقش خوبه ولی بعضی وقتا یه کاری می‌کنه دلم می‌شکنه 

مثلا یه روز صبح من زیاد حالم خوب نبود بهش گفتم برام آب بسیار ولی نیورد😢🥺

من واقعا محبت میکنم ولی حس میکنم شبیه مامانا دارم برای همسرم رفتار میکنم مثلا موقع غذا برا اون بیشتر ...

اووو به چیزا فکر میکنی دختر 

کم کم به مرور زمان برید جلو تر انقدر دغدغه فکری دارید که دو روز دیگه به ایتا میخندیدن یکم وا بده به هرچیزی فکر نکن خودتو پیر میکنی چندسالته ؟ شوهرت چندسالشه