یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم دو حالت داره یا تو مورد سفر باید به حرف نامزدت گوش بدی یا گوش ندی. چون همچین افرادی و نمیشه با منطق قانع کرد که بری سفر بری هم بعدا اعصاب خوردیش برات میمونه. شما اگه میخوای بری باید به حرف نامزدت گوش ندی حالا که بحث زندگی مشترک و گفتید اگه براتون مهمه حرفش نباید برید خب !!! این مونده به نظر شخصی هر کس نه میتونیم بگیم نظر کاربر اشتباهه نه شما. ایشون دوست دارن الویت نظر و خواست خودشون باشه شما میخوای دو طرف و راضی نگه داری (که البته تو این مورد سخته ) یه چیز شخصیه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
به نظر من حق با اون کاربره، چون درسته زندگی مشترکه ولی دلیل ندارم واسه هرکاری اجازه بگیری چون یه عادت میشه که بعداً محدودت میکنه انتظار داره سر هرچیزی ازش اجازه بگیری چون تو نامزدی این اشتباه و کردم و واقعا بعدش پشیمون شدم چون واسش عادت شده بود خونه عمم میخواستم برم میگفت چرا به من نگفتی رفتی،، زندگی مشترک یعنی مشورت کردن یعنی باهم تصمیم دو طرفه گرفتن، من الان هیچوقت به خاطر کارایی که میخوام بکنم از همسرم اجازه نمیگیریم بهش اطلاع میدم که مثلا امروز فلان ساعت میخوام برم پیش دوستم یا هرکار دیگه ای ولی اجازه نه زندگبمم خوبه، حالا بستگی به خودت داره که ببینی اخلاقیات همسرت چه جوریه، خوشبخت بشید عزیزدلم
سه چهار هفته دیگه عقدمونه مسئله اینه نامزدم هم از همون اوایل آشنایی واسه رفت و امد هاش با من هماهنگ ...
ببين. همينجور كه شما احتمالا از اون دوستاش حس خوبي نگرفتي و گفتي رفت و امدت رو كمترش كن و اون گوش داده به حرفت،احتمالا نامزدت هم از اين دوستت حس خوبي نميگيره يا چيزي ديده و شنيده كه نميذاره باهاش بري.
اصلا هم اينطور نيست. شما احتمالا يا بد مطالعه كرديد يا بد متوجه شديد. اسلام نگفته زن ذليلِ شوهرشه. ت ...
والا دینی ک زن توش باید بابت کاراش اجازه بگیره ولی مرد حق ۴ زن و ۴۰ صیغه رو داره نیاز نیست تحقیق کنی همه چیز واضحه
🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید میکنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم