2777
2789
عنوان

مامانم خیلی خواهرمو عذاب میده

100 بازدید | 7 پست

خواهرم دانشجو هست و پدرمون فوت شده 

مادرم به شدت آزارش میده اصلا حمایت مالی نمیکنه 

بنده خدا زنگ زد گفت الان چند ماه حتی یدونه چیپس هم نخورده یا حتی میوه 

مامانم براش نمیخره ، شاید چند سال هست لباس براش نگرفته و لباس کهنه میگیره براش از اینو اون 

من خودم ازدواج کردم و با مادرم دشمنم 

چکار کنم براش ؟ پول براش میریزم اما خودمم دستم تنگه ، چطور میتونه یارانه و حقوق بابامو جدا کنه از مامانم برای خودش ؟؟

الان زنگ زد گفت مامانم کاش زده چون گفته دارم برای کنکور میخونم کیک بگیر برای اول صبحم که پنج بیدار میشم ضعف نکنم و اون هم زدتش 

آره می تونه بره یارانه پدرتون و خودش رو جدا کنه حتی اگه پدرتون از جایی حقوق می گرفتن می تونه بره تقاضا کنه حقوق جدا به خواهرتون بدن

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنه بره کجا درخواست بده توروخدا راهنمایی کنید

برای یارانه ش که بره دفتر پلیس + ۱۰ 

برای حقوق پدرتون هم باید بره کانون بازنشستگان همونجایی که پدرتون مشغول بودن مثلا اگر حقوق تامین اجتماعی میگیربن باید بره شعبه تامین اجتماعی مربوط به خودتون

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه