2777
2789
عنوان

میخوام قهر بدم خونه مامانم

187 بازدید | 34 پست

ماشینمون سه هفته اس خرابه نمی تونیم درست کنیم برای اینکه خرج شدید نشه اصلا تکونش ندادیم از خانوادم ماشین گرفتم رفتیم اینور اون ور ، آنوقت صبح دیدم ماشین روشن کرده میگم  چرا میخواد بده به باباش دیشب فامیل مادرش مرده بزن ختم میگم مگه ماشین خراب نیست میگه خوب میبرم درست میکنم منم درو کوبیدم اومدم تو شما جای من باشین چیکار میکنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بزار ببره درست کنه خب

ولی زرنگ باش پول درست کردن ماشینو ریز ریزکی از پدرشوهر یا مادرشوهرت بگیر

نگو که ماشینو درست کردیم پولشو بدینا

بزار یه مدت بگذره بروخونشون اه و ناله کن که دندونم درد میکنه شوهرم نمیبره میگ هزینش بالاس شما اگ دارین قرض بدین من برم اینو درست کنم🫩🤭

توروخداااااا تحملتونو ببرید بالا سر مسائل بیخود و پیش پا افتاده قهر نکنید زشته .برا مشکل بزرگتر پس چیکار میکنید شماها..

دیگران بفهمن اصن ب عقلتون شک میکنن.

ماشینتون خرابه وظیفشه ببره درست کنه شماام نباید از کسی قرض میکردید

ببین بزار ببره درست کنه خبولی زرنگ باش پول درست کردن ماشینو ریز ریزکی از پدرشوهر یا مادرشوهرت بگیرنگ ...

اونام قرضشون میخوان پس بگیرن چرا نگیرن؟ بعدشم‌ماشین این‌است‌ چرا اونا پولش بدن 

سه هفته خراب بود بلاخره باید درست میشد

واسه این که قهر نمیرن مگه خلی؟ رفتی توقع ناز کشی نداشته باش ها چون قهرت غیر منطقیه شاید اصلا نیاد دن ...

غیر منطقی ۳هفته بخاطر اینکه به ماشین فشار نیاد منت خانوادم کشیدم خانوادش یبار حالی از ما نپرسیدم هیچوقت الان برای چی منو خر فرض کرده یا ماشین مامان من رفته سرکار آنوقت ماشین داده خانوادش

اونام قرضشون میخوان پس بگیرن چرا نگیرن؟ بعدشم‌ماشین این‌است‌ چرا اونا پولش بدن سه هفته خراب بود بلاخ ...

چون ماشینو برای اونا میخواد درست کنه.دیگه

فکر نکنم ینی میگن که دندونتو درست کردیم شد این همه پس بدین؟

عجب ادمیه ها..ولی خدایی قهر کردن سر ماشین مسخره س خودت خندت نمیگیره بری خونه پدرت قهر برا ماشین؟

اخه مدت طولانی سر همین مسئله مشکل داریم با زبون حواسش نشده 

غیر منطقی ۳هفته بخاطر اینکه به ماشین فشار نیاد منت خانوادم کشیدم خانوادش یبار حالی از ما نپرسیدم هیچ ...

به نظرم نباید از خانواده ت ماشین میگرفتی 

ماشین نداشتید دیگه نمیرفتید بیرون با تاکسی میرفت سرکار تا ملشینتون درست بشه 

ببین بزار ببره درست کنه خبولی زرنگ باش پول درست کردن ماشینو ریز ریزکی از پدرشوهر یا مادرشوهرت بگیرنگ ...

من اصلا خونه اونا نمیرم بعد خارج خانوادم این میده دلت خوشه ها