2777
2789
عنوان

کاش شوهرم بهم خیانت کنه دست از سرم برداره

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 38 پست

سلام خواهر گلم 

اینجور تایپیک ات را خوندم معلومه خیلی حساسی خیلی سخت نگیر  بخدا سخت نگیری راحت میشی بعدش تو اون اکس های قبلیت هم همیشه تو ذهنت هستش داری اذیت میشی

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

واقعا اینا دلیل این حالتونه؟؟؟دعواهاتون خیلی عادی و پیش پا افتادست که

نه خب چندین بار منو انداخته بیرون خیانت کرده خودش بمن تهمت میزنه خیلی ذهنش مریض و دوقطبیه رفتاراش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهر گلم اینجور تایپیک ات را خوندم معلومه خیلی حساسی خیلی سخت نگیر بخدا سخت نگیری راحت میشی ب ...

نبخدا اون که محض فان بود من دوتا بچه دارم کل زندگیم شدن اینا 

بهش بگو می‌تونه ثابت کنه ؟ اگه گفت نه جررررشم بده مرتیکه فلان فلان شده

بهش گفتم اگه نتونی ثابت کنی ازت شکایت میکنم ، میدونی انتظار داره من هر چی گفت قربون صدقش برم پچسبم بهش و بهترین خودمو ارائه بدم هر شبم برنامه ... به راه باشه

نه خب چندین بار منو انداخته بیرون خیانت کرده خودش بمن تهمت میزنه خیلی ذهنش مریض و دوقطبیه رفتاراش

اوووه پس حق دارید 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

شوهرت مثل نامزد منه🤦🏻‍♀️😐

منم یه بار دیدم یه دختر دیگه تو ماشینش بود.بهش گفتم اول قبول نمیکرد بعدش که دید مجبوره قبول کنه گفت حالا اشکالی این همه تو توی ماشین این و اون بودی به بارم یکی دیگه تو ماشین من باشه🫤🫤امان از این مردا دست پیش میگیرن که پس نیوفتن.تو ام اهمیت نده بهش تا بفهمه

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

بهش گفتم اگه نتونی ثابت کنی ازت شکایت میکنم ، میدونی انتظار داره من هر چی گفت قربون صدقش برم پچسبم ب ...

همون دیگه یه هفته محلش ندی ، حاضر نشی برای آقا میاد به التماس میوفته 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

خانوما چرا وقتی زندگیتون اوکی نیست حالا چه از نظر اقتصادی چه از نظر روحی و روانی چه روابط زناشویی و اخلاق های بد شوهر بچه اول رو میکنید دوتا؟؟نگید ناخواسته که کلمه چرتیه 

پرسپولیسی دو آتیشه

خب اگه بره با کسی دیگه هم تو میمونی و بچه هات یا طرف میشینه زیر پاش که زنتو طلاق بده بعد بیا با من،ب ...

بخدا تا عصر که نیس من و بچها حالمون خیلی خوبه ولی وقتی میاد دیوونه بازی‌اش شروع میشه ، از منم انتظار داره بشینم کنارش قربون صدقه برم هرچی گفت  از لحاظ زناشویی هم مم بتونم هر شب اوکی باشم  

خانوما چرا وقتی زندگیتون اوکی نیست حالا چه از نظر اقتصادی چه از نظر روحی و روانی چه روابط زناشویی و ...

مشکل ما بعد بدنیا اومدن بچه دوم شروع شد ده روز بعد زایمانم متوجه خیانتش شدم البته در حد چت بود و همون موقع تموم شده بود ولی من چتای باقیمونده رو خوندم بعد از اون نتونستم هر کاری میکنم نمیتونم اون نگاه سابق داشته باشم حالا میگم کاش واقعی بره با کسی دیگه نمیتونم تحملش کنم

بخدا تا عصر که نیس من و بچها حالمون خیلی خوبه ولی وقتی میاد دیوونه بازی‌اش شروع میشه ، از منم انتظار ...

سعی کن با زبون خامش کنی و زیاد سربه سرش نذاری چون میگی نمیتونی جداشی

پرسپولیسی دو آتیشه

شوهرت مثل نامزد منه🤦🏻‍♀️😐منم یه بار دیدم یه دختر دیگه تو ماشینش بود.بهش گفتم اول قبول نمیکرد بعدش ...

وااای مردا چرا اینطوری شدن 

نگفتی چه قدر غیرت داری که به زنت اینو میگی؟؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛