2777
2789

نمی‌دونم از چه شهرها و قومیتی عضون ولی خیلی حرفاشون با واقعیت متناقضه از نظر من

بعضی حرف های ۶۰ ساله نشنیدیم اینجا از خیلی ها می‌شنویم 

مسائلی که میگن رویایی یا روشنفکرا فقط قبول دارن اطراف من دیگه روغن فکرا هم پذیرفتند روشنفکرها جای خود دارند

هم اینجا جای خوبی برای سوال کردنه به طور ناشناس هم نظرات واقعی و به روز نیستند شما چی فکر میکنید اعتماد میکنید به نظرات؟ 

منکه فقط واسه سرگرمی میام 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله چون از شهرستان های دور افتاده هم عضون 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خیلی بده

بعضیا ببخشیدا یهو حمله می‌کنند به آدم

دهنشون قفل نداره 

توهین میکنن به طرف 

یا راجب پدر و مادر و همسر کسی تاپیک زده طرف میاد فحش میده خانواده طرف رو یا ...

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

موافقم

مثلا دوست پسر دیگه حتی سریال و فیلم ها هم باهاش کنار اومده

ولی اینجا اون دخترو به چشم خراب میبینن😂

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

اینجا چون کسی نمیشناستت خود واقعی ادما به نظرم نشون داده میشه و مشکلات واقعیشون

به شخصه خودم حاضر نیستم تاپیکایی که زدم هیچ کدوم از دوستام ، فامیل یا حتی اعضای خانوادم ببینن و از مشکلاتم با خبر شن 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
یعنی چی روشنفکرا قبول دارن. روغن فکرا هم قبول دارن؟

یعنی یه چیزایی اینقدر اینجا شعار بزرگ و دور از واقعیتی محسوب میشه که میگن فقط روشنفکرها و اقلیت ادم های باکلاس و غرب زده از این حرف ها میزنن و دروغه در صورتیکه اینقدر عادی شده الان بری نظر مردم متعصب و جاهل رو در مورد اون موضوع بپرسی هم تغییر و تحول رو نسبت به صد سال پیش به طور واضحی میبینی اینجا انگار هنوز با پدیده حقوق زنان،حقوق کودک و خیلی عادت های دنیای امروز آشنا نیستند همون ۱۰۰ سال پیش رو دارن زندگی میکنند