2777
2789
عنوان

اونایی که خونواده خوبی ندارن بیان

416 بازدید | 21 پست

پدرشوهرم مثل یه غده سرطانی تمام دوروبرشو آزار داده
دهن شوهرمو سرویس کرده از بچگی
روز عقدمون چون واسه اولین بار تو عمرش توی مرکز توجه نبود دو بار دعوا با عاقد و جاروجنجال بی ربط راه انداخت اصلااااااااا ثبات هیجانی نداره هر وقت میریم خونشون الکی گریه میکنه با تمااااااااااام فامیلا و برادر و همکارو همسایه و رئیساش الکی دعوا راه انداخته قهر کرده. فکر میکنه علامه الدهره به ما زور میگه بااااااید روغن جامد بخورین ضرر روغن مایع بیشتره تحقیقات پیشرفته ی من اینطور میگه

میاد خونه ی ما میره کپی جهازمو میخره بعد همش میگه ندارم بیچارم بدبختم درحالیکه دروغ میگه
حالا ایناش هیچی
از این میسوزم که شوهرم با وجود این همه آزاری که از باباش دیده بازم سگ درگاهشه
به معنای واقعی میپرستتش و رفتاراشو تکرار مکینه مثل دست بزن وخساست و زن ستیزی
تا حالا هزار بار بخاطر پدرشوهرم کتک خوردم
پدرشوهرم واسه شوهرم خداست و به من میگه هیچ ارزشی واسم نداری

خداییش شمایی که از پدرومادرتون ظلم دیدین میتونین شوهرمو درک کنین؟ واسه چی هنوز برده‌اشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودخواه خودبین ازخودراضی ازخودمتشکر خودشیفته مزخرف دیکتاتور 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه درک نمیکنم چهار ساله مادرمو ندیدم

خدایی منم همینو نمیفهمم واسه چی حالیش نمیشه طرف به بچشم روز عقدش حسادت کرده
کم مونده بود دسته گل منو بگیره دستش چادر سفید بذاره بله بگه و کیف کنه. همینو میخواست

همیشه پدرومادرهای بدردنخور بچهای بهتری دارن ،یعنی بیشتر مطیع و رام خانوادن و فکر میکنن اگه به پدرومادرشون و بزرگترشون اهمیت ندن عاق والدین میشن ، هیچوقت کاری براشون نکردن پس عادت کردن کم توقع باشن و اگه هم کاری کنن لطف پدرومادر میبینن ...این ی قانونه ...

همسرشماهم ذاتش اینه ، ی سری اخلاق ها بخوای نخوای از ژنتیک و خلق و خوی ادم سرچشمه میگیره ....فقط راه مهار کردن داره اونم هرکس قلقلش ی چیه ...،این بار سعی کن زیاد بدخانوادشو نگی و دائم بهش محبت و احترام بذاری شاید عوض شد 

همیشه پدرومادرهای بدردنخور بچهای بهتری دارن ،یعنی بیشتر مطیع و رام خانوادن و فکر میکنن اگه به پدروما ...

اون راه رو هم سعی کردم اصلااااااااااا نمیشه

ببین همه ازین مینالن که مادرشوهرشون تو زندگیشون دخالت میکنه واسه من اینطور نیست اتفاقا مادرشوهر بدبختم آدم نرمالیه باباشم مستقیم و ضایع دخالت نمیکنه ولی ۲۰ سال واسه شوهذم یه سرمشق افتضاح و فاجعه نوشته و شوهرمو کوک کرده. حالا شوهرم عینااااااااا دستورات باباشو انجام میده اصلا انگار خودش عقل و شعور وفهم انسانی نداره. خداش باباشه. باباشم خدا رو مسخره میکنه  خیال میکنه دنیا دور خودش میچرخه و ما همه بدبختای خدمتگزارشیم

از بچگی توو ذهنش فرو رفتهخودتو اروم اروم بهش بقبولونتنش ایجاد نکن بذار اروم اروم جات با پدر شوهرت عو ...

خیلییییییییییییییییی کله شقه اصلاااااااااا نمیشه 

ظاهر شوهرم امروزیه طرز فکرش تو کار امروزیه. ولی تو خونه و زندگی مشترک انگار از عهد قاجار اومده

هر وقت میریم خونه ی باباش هم میره بالا منبر واسه بچه هاش که آره حترام به من واجبه من بهتون درس زندگی دادم من خیلی سختی و زحمت کشیدم بخاطر اینکه خرج شما رو بدم رفتم سرکار شما به من مدیونین من از همه بیشتر سختی کشیدم شما احمقا چی میدونین سختی کشیدن چیه هر چی دارین از من دارین

بخدا خیلی میسوزم وقتی میفهمم شوهرم بابای غیرنرمالشو ازمون پنهان کرد و فریبم داد. از یه خانواده ی بسیار عجیب بود و بهم نگفته بود

خوش به حالت که مشکلت از طرف خانواده شوهرهنهایتا میگی برن گم شن

مشکلم شوهرمه که باباشو میپرسته و عین اون رفتار میکنه وگرنه باباش به من چه

دست بزن داره چون باباش تمام عمرش مادرشو جلوی چشماش میزده

خسیسه چون باباش بخاطر خساسات تمام عمر تو فقر و گرسنگی نگهشون داشته

از عالم و آدم به دوره هیچ مهمونی ای نمیاد و هیچ مهمونی ای نمیره چون باباش با تمام دوروبریا قهر کرده بوده و این تو بچگیش اصلا فامیل و مهمون ندیده 

عزت نفس ندراه چون تمام عمرش باباش خوردش کرده

ثبات هیجانی نداره چون باباش هیچ وقت پشت و پناه واقعیش نبوده و...........

اون راه رو هم سعی کردم اصلااااااااااا نمیشهببین همه ازین مینالن که مادرشوهرشون تو زندگیشون دخالت میک ...

عزیزم همسرت الگوش اشتباه بوده ، تو میتونی تغییرش بدی ....اول از اینکه کلیپ ها و متن های احترام به همسر را دائم براش بفرست ، بهش دلگرمی بده که خیلی اهمیت داره ، اروم اروم کنارش از خوبی ها و نعمت هامون بگو ، سوره های قران را با معانی دانلود کن و گاهی بذارپخش بشه ...یا هم نهج البلاغه چون خیلی خیلی خوبه ....ی کم کارت سخته ولی شدنیه ....منم عین شماس پدرشوهرم ی ادم خودخواه و خودبرتربین و خودشیفته تازه یه پله بدتر خسیس که باوجود پول و حقوق ما خرجشون را میدیم  ...تازه بعد ۱۶سال زندگی میتونم بگم چندسالی هست ک شوهرم تغییر کرده و بهترشده و اروم اروم هم داره بهتر میشه ....عجله نکن ولی اروم و بدون جنگ و بحث کاری کن که فقط چراغ مغزش روشن بشه ....

عزیزم همسرت الگوش اشتباه بوده ، تو میتونی تغییرش بدی ....اول از اینکه کلیپ ها و متن های احترام به هم ...

بخدا خیلی اینا رو امتحان کردم اصلاااا چشمشو نمیگیره فقط باباش ذهنش باباش قلبش باباش روحش باباش

سعی میکنه تمام گندکاری هاشو از من پنهون کنه بعید نیست خرجشم شوهرم بده و به من نگه

التماسشو کردم بریم مشاوره اصلااااا قبول نمیکنه

نعوذبالله فکر میکنه باباش پیامبر اکرم دین مبین اسکلیته و اگر سیره‌ای غیر از چیزای وحشتناکی که اون بهش آموزش داده رو در پیش بگیره کافره و تو جهنم میسوزه

خیلییییییییییی کله شقه اصلا نمیتونین میزان حماقتشون رو درک کنین مگر اینکه با چشمای خودتون ببینین

من حالا خونواده خودم آزارم میدن ، من به مشکلی دارم زیاد با شوهرم زندگی خیلی خوبی ندارم یعنی من ناراضیم، حالا فک کن پدرم و مادرم جلوی داماد میگن حق برگشت نداری ، زنده و مردت باید پیش شوهر باشی ، به شوهرم میگن زن مثل بچه میمونه ،گاهی اشتباه می‌کنه مرد باید راه پرستو یادش بده اگه چموشی کرد با کتک باید رامش کرد تا حرف گوش کنه 😫😫😭

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛