2777
2789
عنوان

شما با این شرایط جای من بودین سقط میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 74 پست
منم از نظر جسمی داغونم بخدا شما بچه چندمته

من یه دختر ۸ ساله دارم، اینم دختر دومم.

ناشکری نکن، من از ۵ تا بارداری، این دو تا دختر خدا بهم داده.

اگر هر ۵ تاشم میموند ، نگه میداشتم.

پن سه تا سقط با دلیل تو بیمارستان داشتم، از زایمان بدتر و بدن فرسوده میکنه، والله اون طفلک نگه داری، زایمان کنی، یه عمر نگه داریش، کمتر از سقط به بدنت آسیب میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم خواهر من قبلا وسواس فکری هم داشتم الان بدتر شدم از سزارین سوم هم میترسم از جنگ که بدتر همش می ...

میفهمم حالتو. هزارتا فکر تو سرت میاد ولی باور کن اونی که داده خودش هم مراقبشه.

مطمئنم تا یکی دو ماه دیگه حالت بهتر میشه. الان شوکه هستی و هورمونات بهم ریخته.

من خودم تو کرونا باردار بودم. زمانی که روزی ۷۰۰،۸۰۰نفر کشته میشدن. اما شکرخدا راحت زایمان کردم. الان بچم۴سال ونیمشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یعنی میشه واقعا چون من سر دوتای قبلی نزدیک ۳۰اضافع کردم

من دیابت داشتم و مجبوری رعایت کردم، ببین من مریضی نبود نداشته باشم، دکترم همیشه میخندید که مریضی بوده ، تو نداشته باشی، ولی توکلم فقط به خدا بود.

به خدا با اومدنش حس میکنم، خونمون جون تازه گرفته.

یعنی میشه واقعا چون من سر دوتای قبلی نزدیک ۳۰اضافع کردم

من عذرخواهی میکنم بابت جسارتم ولی چرا جلوگیری انجام ندادین ؟ که حالا اینجوری اذیت نشین و تو فکر سقط و بچه ... نباشین

واگذار شده تاپیک های قبل از من نیست /:

این یه امتحان ازطرف خداست، مبادا تواین امتحان رفوزه بشی ....

این بچه هدف و رسالتی به عهده داره که حتما باید به این دنیا میومده ...خدا داده و شما فقط واسطه ای ، اگه بخوای حرف روی حرف خدا بزنی میبازی، بد هم میبازی .....

پس حال خودم چی که اینقده بده میترسم دووم نیارم از پا دربیام با افسردگی

باور کن سقط کنی حال و روزت بدتر میشه 

عذاب وجدان عین خوره می افته به جونت

هر کی سقط کرده تا مدت ها گیر و گرفتار بوده تو زندگیش خدا اینکار رو بی جواب نمیزاره 

سقط کنی حال روحیت خیلی خیلی بیشتر بهم میریزه

وتا اخر عمر خودتو سرزنش میکنی و عذاب وجدان میگیری

تو اقوام دیدم که میگم...

بماند که بعدش اتفاقات ناگواری می افته

گناه کبیرست

هدیه خدا رو پس نزن؛

بچهای دیگه اتم که بزرگ شدند از پس خودشون برمیان

باور کن همین اخری نور چشمت میشه و از همه تو دل برو تر

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

به این فکر کن چقدر نازایی زیاده چقدر الان میخوان جای تو باشن 

من یه دختر دارم دیگم نمیشم همش ناراحتمو عذاب وجدان دارم 

و البته که هیچکه جای هیچکه نیست 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

من عذرخواهی میکنم بابت جسارتم ولی چرا جلوگیری انجام ندادین ؟ که حالا اینجوری اذیت نشین و تو فکر سقط ...

جلوگیری طبیعی داشتیم چون مبگرن دارم قرص نمیتونستم بخورم بعد چون مت کلا سخت باردار میشم سر دوتای ببلی چقد دکتر رفتم تا باردار شدم فکر نمیکردم اینطور بشه

منم چندوقت قبل شک کردم حامله ام تمام علایم داشتم اینقدرحالم بدبودبقیه همچین فکری میکردن حقیقتش به سقط فکرکردم شباخواب نداشتم نگران بودم یعنی به اینم فکرکردم داروتهبه کنم ویواشکی اینکارکنم   وقتی فکرم به همسرم گفتم خیلی ناراحت شد گفت دیوونه هستم بعدفهمیدم باردارنبودم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖